Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниTommy Hilfiger випустив агендерну колекцію разом з Індією Мур

Мур – небінарна персона, відомі своєю роллю в серіалі «Поза»

Бренд Tommy Hilfiger та Індія Мур («Поза») представили агендерну капсулу літнього одягу. До неї ввійшли одяг, ювелірні прикраси, аксесуари, взуття, ювелірні вироби й окуляри.

Tommy Hilfiger переосмислили прояви гендерної ідентичності в одязі. Наприклад, піджак має вільні силуети й широкі плечі, а шорти – спеціальну лінію, що не створює ефект чоловічої чи жіночої моделі. Одяг комфортний і доступний у розмірах від XXS to XXXL.

Індія Мур є небінарною персоною та використовують займенники вони/їх. Капсула відсилає до їхньої особистої історії. На речах є згадка Бронкса, рідного міста Мур, а квітка лотоса символізує відродження та самореалізацію.

Tommy Hilfiger зазначив, що ця колекція створена для людей, щоб вони відчули себе прийнятими та видимими. Бренд пишається цією колекцією та співпрацею з Індією Мур. І на знак співпраці зробив внески до трьох ЛГБТ-організацій, а Мур створили три обереги, які розміщені на сумці та капелюсі.

«Я часто відчуваю, що бренди бояться мене, бояться помилитися поруч зі мною. Tommy ніколи не мав цього страху… Вони дали мені можливість реалізувати задум по-справжньому красиво. І сказали, що змогли створити «прекрасну колекцію, яка не обмежується бінарними полюсами».

Індія Мур відомі своєю роллю в серіалі «Поза». Раніше вони знімалися в різних фотосесіях для Dior і Gucci. Мур були першими трансособами, які потрапили на обкладинку журналу Elle, і ввійшли до списку 100 найвпливовіших людей 2019 року за версією Time.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.