Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниDior випустить книгу, присвячену дизайнам креативного директора Джона Гальяно

Дизайнер працював із брендом з 1997 по 2011 рік

Dior випустить книгу, присвячену рокам керівництва креативного директора й відомого британського дизайнера Джона Гальяно. Про це пише WWD.

Книга Dior John Galliano 1997–2011, доступна англійською та французькою, стане 5 томом серії видань, присвячених креативним директорам Dior. Книга містить 448 сторінок із фотографіями найбільш визначних робіт Гальяно: від сукні для принцеси Діани на Met Gala 1996 року до образів з останньої колекції дизайнера для Dior у 2011 році. Тоді Гальяно залишив посаду в Dior через його нібито антисемітські висловлювання в стані алкогольного сп’яніння. Книгу написав один із кураторів Інституту костюму Музею Метрополітен Ендрю Болтон.

«Dior і Джон багато в чому схожі: вони завзяті романтики та натхненні оповідачі, вони глибоко поважають історію, цінують і розуміють творчі можливості високої моди. Геній Джона розширював естетичну мову Dior за допомогою новітніх трансформацій та узгоджував бренд із духом часу. Його робота в Dior уособлює фантазію й ескапізм 1990-х і початку 2000-х років», – поділився Болтон.

Книга Dior John Galliano 1997–2011 буде доступна для попереднього замовлення з 11 січня. Офіційний реліз відбудеться 15 січня.

Фото: Assouline

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.