Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ПромоДаша Астаф’єва стала обличчям осінньої колекції Rikky Hype про силу українських жінок

З початку повномасштабної війни бренд активно волонтерить

Даша Астаф’єва стала обличчям осінньої колекції Rikky Hype про силу українських жінок — Промо на Wonderzine

Український бренд спортивного одягу й білизни Rikky Hype випустив осінню колекцію, присвячену українським жінкам, які щодня виборюють свою незалежність і незалежність країни. Обличчям рекламного кампейну стала модель, співачка й волонтерка Даша Астаф’єва. Упевненість і рішучість її особистості уособлюють силу волі всіх українок, на честь яких створена колекція.

У лінійці представлені оверсайз-худі, укорочені світшоти, бавовняна білизна й спортивні штани. Колекцію розробили в спокійних, пастельних кольорах – бежевому, кавовому, молочному.

З початку повномасштабної війни Rikky Hype займається волонтерською діяльністю, переказує кошти від продажів одягу українській армії. «Наша підтримка є цілеспрямованою для певних бригад, що є перевіреними й де є контакт з офіцерами керівного складу, тому ми отримуємо запити виключно на те, що дійсно потрібно», – говорять засновники.

Даша Астаф’єва також активно волонтерить, а у своїх соцмережах розповідає про українців, які постійно допомагають країні. Нова колекція осіннього одягу – можливість подякувати українським жінкам і висловити захоплення їхньою діяльністю, націленою на перемогу.


Колекцію можна переглянути на сайті бренда.

Rikky Hype – український бренд спортивного одягу й білизни для впевнених у собі жінок, що звикли досягати своїх цілей і не йти на компроміси. Усі вироби гарно поєднуються між собою й доповнюють один одного. Придбавши один набір, ви завжди зможете доповнити його новим топом, футболкою чи іншою новинкою, таким способом урізноманітнюючи образ.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.