Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ПромоКомфорт і легкість: brabrabra випустили нову колекцію білизни

Легкий комфорт Pro

Комфорт і легкість: brabrabra випустили нову колекцію білизни — Промо на Wonderzine

Український бренд brabrabra випустив нову колекцію білизни «Легкий комфорт Pro». Під час розробки «Легкий комфорт Pro» конструктори прагнули створити нове поняття комфорту для тіла кожної дівчини, яке втілює в собі турботу, інноваційність і невагомість.

Колекція охопила бра різних форм і розмірів (від А до G), які завдяки легкості й м’якості полотна приймають природну форму грудей, адаптуються під них і зберігають природний силует, не втрачаючи форми.

Комплекти представлені в чотирьох базових кольорах – чорний, нюд, моко й бісквіт– до яких кріпляться кольорові знімні розширені бретелі для підвищеної підтримки, а також у колекції можна знайти яскраві кріплення для панчіх.

«Усім нам хочеться більше комфорту і спокою сьогодні. Саме тому вся команда сфокусована на турботі і створенні комфорту для кожної українки. У «Легкому комфорті Pro» можна забути про те, що на тобі взагалі є білизна. Раптом дівчина не впевнена у своєму розмірі, ми допомагаємо його визначити запатентованим індексом комфортної посадки й проводимо брафітинг онлайн й офлайн», – наголошують у brabrabra.

Експерти brabrabra розробили власну методику, яка допомагає підібрати правильний розмір бра – індекс комфортної посадки (ІКП). Для цього враховують індивідуальні характеристики, як-то: зріст, розмір, особливості розташування й форма грудей. Крім того, ІКП бере до уваги особливості тканини, з якої пошили бра. На основі комбінацій цих показників brabrabra створили 64 індекси під різні потреби, щоб ви обрали свій ідеальний бра.

Якщо хочете придбати комплект білизни як подарунок, але не можете підібрати розмір, то ви можете придбати сертифікат.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.