Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ПромоБренд diadia відкрив перший у Києві безбар’єрний шоурум

Його створювали «з думками про доступність для всіх»

Бренд diadia відкрив перший у Києві безбар’єрний шоурум — Промо на Wonderzine

Український бренд одягу diadia відкрив у Києві свій перший безбар’єрний шоурум. Як зазначає команда, його створювали «з думками про доступність для всіх».

Приміщення знаходиться на першому поверсі. Воно просторе, спроєктоване з дотриманням стандартів доступності й безбарʼєрності за шириною проїздів. У першій залі біля входу встановлена тактильна мнемосхема з планом приміщення, яка допоможе легше орієнтуватися в просторі.

«Окремо облаштована простора примірювальна, яка має безбарʼєрний проїзд від входу. Щоб зробити сам вхід зручнішим, ми своїми силами переклали бруківку, щоб зрівняти її з рівнем підлоги», – діляться засновники diadia Діана Синдучак і Влад Волос. 

У дизайні шоуруму надали перевагу мʼякому освітленню, не агресивним елементам і спокійній симетрії. Так хотіли зробити простір зручним і комфортним для відвідувачів.  

«Наразі є гостра потреба в спокої й затишку, тож фокусом було створити приміщення, що випромінювало б дружній, теплий і життєствердний настрій, що також транслюється за допомогою кольору бренда – помаранчевого, яким було доповнено деталі інтерʼєру», – коментує дизайнерка проєкту Анастасія Ландушева. 

На підвіконнях у шоурумі розмістили фігурні сидіння зі столиками з мармуровими стільницями, а по всьому приміщенню також розставили м’які пуфи, щоб відвідувачі за потреби могли перепочити під час шопінгу.  

Окрім цього, шоурум декорували великим столом неправильної форми; на це дизайнерку Анастасію Ландушеву надихнули гірські пейзажі. Низ рецепції репрезентує традиційний візерунок вишивки регіону, де народився бренд, – Закарпаття. Ще однією особливістю приміщення є оригінальні гіпсові панелі 1917 року, які знайшли під час ремонту й вирішили залишити, акуратно зашивши окремі частини стіни. 

Шоурум diadia знаходиться в центрі Києва, на вулиці Велика Васильківська, 27. Він працює щодня, з 10:00 до 20:00.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.