Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ТрендЩо носити цієї зими: 8 стильних і затишних трендів

Що носити цієї зими: 8 стильних і затишних трендів — Тренд на Wonderzine

Нульові продовжуються

Пора комфортного домашнього одягу залишилася позаду, відколи ми знову почали ходити працювати в офіси, коворкінги й кафе на час відключень світла. Повернулося й питання, що ж сьогодні одягнути.

Натхнення для нових образів шукаємо на подіумах. А оскільки зима не обіцяє бути легкою, розповідаємо, як зробити тренди 2022/2023 не тільки стильними, а й теплими.

Текст: Анастасія Микитенко

Ми створили цей матеріал за підтримки наших читачів

1

Каптур

Усе, щоб тільки не зимова шапка – саме так можна описати тренди на головні убори цієї зими. Ви можете обрати знімні каптури, які щільно прилягають до голови, або вільніші моделі, які є частиною суконь і топів. Радимо звернути увагу також на каптури з шарфів, балаклави й чепчики.

2

Штучне хутро

Якщо вам хочеться зробити свій образ більш екстравагантним і водночас залишатися в теплі, то вам сподобається тренд на шуби або коміри зі штучного хутра. Шуби можуть варіюватися в довжині, кольорах і принтах, а комір можна додати й до класичного зимового пальто, і до короткого пуховика.

3

Максіспідниця

Може здатися, що максіспідниці мають сенс лише в літніх образах, проте зараз їх обирають навіть ті, хто стикається з великими мінусами взимку. Вони стали чудовою альтернативою для традиційних комбінезонів і штанів.

Щоб залишатися в теплі, варто обирати максіспідниці зі щільніших матеріалів: шерсті або деніму – а також одягати теплі легінси або колготи під низ. Якщо ви хочете створити повсякденний образ, то можете додати водолазку, оверсайз-світшот або светр крупної в’язки. Завершити образ можна чоботами з масивною платформою або на підборах.

4

Гетри

Це один із трендів, який започаткували й широко підхопили саме в TikTok. Гетри постійно траплялися в естетиці balletcore, а зараз стали частиною повсякденного стилю Белли Хадід і з’явилися на подіумах брендів Miu Miu, Chanel і Fendi.

Гетри найкраще поєднуються з короткими або мідіспідницями. Щоб не замерзнути в міні, ви можете купити флісові легінси тону своєї шкіри й одягти тонкі колготи поверх них.

5

Уги

Важко уявити собі повернення нульових без уг. Зручні й теплі, вони стануть чудовим доповненням до повсякденних образів. Можна звернути увагу й на класичні моделі, але зараз особливої популярності набули короткі уги й уги на платформі. Вони, до речі, чудово поєднуються з гетрами.

6

Окреслена талія

Зараз паралельно існують оверсайз-образи й приталені силуети. А іноді вони перетинаються, коли під або поверх оверсайз-сорочок, жакетів і суконь додають корсети або ремені. Можна поєднати це з трендом на напівпрозорі речі й обирати корсети із сітки або ж одягати бюстьє під напівпрозорі сукні.

7

Великі шарфи

Восени ми всюди бачили тоненькі шарфи, але взимку цей тренд навряд чи зігріє. Тож повертаємося до великих довгих шарфів, які перейшли до нас з минулої зими. Що більше вони схожі на ковдру, то краще.

8

Трикотажні костюми

Трикотажні костюми дуже затишні й не потребують особливих зусиль у стилізації. Вони можуть складатися з традиційних штанів і светра, але також є варіації з максіспідницями або майками й кардиганами. Радимо звернути увагу на костюми синього, коричневого і яскраво-рожевого кольорів.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.