Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ТрендМікротренд: повʼязки й обручі для волосся, щоб урізноманітнити образи цього літа

Мікротренд: повʼязки й обручі для волосся, щоб урізноманітнити образи цього літа — Тренд на Wonderzine

Ідеальний аксесуар під настрій

Повʼязки на голову й обручі набирають неймовірних обертів і стають дедалі популярнішими з кожним новим фото від популярних інфлуенсерок.

Лідеркою з використання подібних аксесуарів можна вважати Беллу Гадід. Вона палко й невпинно поширює тренд на пов’язки, показуючи, що аксесуар підійде і для роботи, і для прогулянки, і для спортзалу. Кожен зможе знайти собі аксесуар під настрій і стиль.

Та не тільки Белла любить носити повʼязки й обручі. Зендея, Гейлі Бібер, Енн Гетевей, Кендалл Дженер і Тейлор Гілл – усі вони поширюють любов до головних аксесуарів із 90-х.

Ми створили цей матеріал за підтримки наших читачів

@bellahadid

@bellahadid

Getty

Для декого повʼязки й обручі – це неприємний спогад із молодшої школи, для когось – навпаки, незамінний аксесуар, як, наприклад, для головної героїні серіалу «Пліткарка». Важко згадати серію, де вона не стилізує повʼязку до свого гардероба. Тому, якщо ви не знаєте, як стилізувати свою пов’язку, радимо звернутися за натхненням до Блер.

У 90-х ці аксесуари прийшли в моду зі спорту й на хвилі попкультури розповсюдилися по шухлядах дівчат і жінок. Зараз повʼязки й обручі можуть упоратись із багатьма функціями: спортивні повʼязки бездоганно абсорбують піт; неонові допомагають почуватися безпечніше під час вечірніх пробіжок, а повʼязки в стилі принцеси Пухирки надійно тримають пасма подалі від обличчя під час вечірнього догляду за шкірою.

Класична повʼязка вже перестала асоціюватися тільки зі спортом, нею можна розбавляти кежуал-убрання й прекрасно поєднувати із сережками чи намистом. Вона ідеально підійде для тих, хто не має часу на укладку, але водночас хоче додати цікавинки до образу.

@zoeisabellakravitz

Eddy Chen/HBO

Обруч у формі зігзагу – найпопулярніший аксесуар 90-х. Він тримає волосся трохи далі від обличчя й залишає унікальні лінії. Хоч він і має стриманий вигляд, та пасує як під чітку укладку, так і під грайливі локони. Медді з «Ейфорії» це підтвердить.

@briellecherie

RUN! I’ve never seen these in stock!! The bubble skincare headband!

♬ Au Revoir - Sweet After Tears

Якщо ж хочеться додати звичному образу святковості й зробити це максимально невимушено, то можна скористатись обручем з камінням, ба навіть з пірʼям. Він ідеально підійде як до розпущеного волосся, так і до стриманої зачіски.

А сатиновий обруч додасть не тільки обʼєму укладці, але й шику. Ніжний аксесуар може зробити образ більш розслабленим і створити відчуття комфорту своєю приємною текстурою. Головне, що сатиновий обруч не шкодить пасмам, даючи волоссю вільно ковзати під ним.

Авторка: Анастасія Уткіна

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.