Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ТрендЩо носити восени: 8 комфортних і яскравих трендів

Повернення 2010-х

Що носити восени: 8 комфортних і яскравих трендів — Тренд на Wonderzine

Цієї осені на покази повернулася епоха, на яку слід було чекати, але яку досі незвично бачити – 2010-ті. Так, цей день настав: діставайте із забутого кутка шафи баски та приталені жакети. 

Розповідаємо, які кольори, силуети та поєднання будуть трендовими цієї осені. Підібрали й комфортні базові новинки, і яскраві незвичні образи. 

Текст: Анастасія Микитенко

 

 

 

 

 

Червоний

На зміну Барбі-рожевому літу прийшов тренд на червону осінь. Здавалося б, що це очевидний вибір на цю пору року, проте дизайнери пропонують зібрати образ не з приглушеним бордовим, а з насиченим, гарячим відтінком червоного. 

Можна підняти собі настрій монохромним луком, поєднавши червоні мері джейни, яскраву сорочку та штани. Та якщо ви поки не наважуєтеся на такі експерименти, то можна додати акцентні деталі: сумку, шарф, помаду або шкарпетки. Це чудовий час, щоби спробувати естетику femme fatale. 

РЕЧІ: H&M, Alexander McQueen, The Lace

 

 

 

  

 

 

Масляно-жовтий

Масляно-жовтий – альтернатива для тих, хто шукає нейтральнішої палітри. Цей колір з’явився ще на показах весна/літо‘23 від W Anderson, Max Mara, Loewe і Tory Burch, а восени монохромні луки в масляному відтінку представили Tove, Givenchy та Zimmermann. 

Цей колір десь на перетині між бежевим і пастельним жовтим, тому його легко поєднувати й із темними, і зі світлими речами. Імовірно, зовсім скоро він стане класикою нейтральних образів. 

РЕЧІ: Zara, MustHave, Ganni

 

 

 

 

Дрібні складки

Осінь також може бути дуже романтичною, і цьогоріч дизайнери пропонують підкреслити це дрібними складками на сукнях, блузах і спідницях. Плісування додає образу легкості, особливо в поєднанні з пастельними кольорами. Проте якщо хочеться додати акцентності, то радимо звернути увагу на спідниці довжини міді з яскравим квітковим принтом. 

РЕЧІ: Lake Studio, Reserved, H&M

 

 

 

 


 

 

Баска

Натяк на баску з’явився ще торік у вигляді широких поясів із нерівними краями, а цієї осені тренд 2010-х повернувся з повною силою. Проте це вже не ті облиплі кофтинки з однотонним одношаровим розширенням та рукавами три чверті. Зараз баска поєднується з трендом на відкриті плечі, дрібні складки та квітковий принт, а в деяких моделях і низ, і верх є однаково пишними.

РЕЧІ: Gannu, Proena Shouler, Ulla Johnson

 

 

 

 

 

Краватка

Різниця між жіночим і чоловічим гардеробом поступово стирається: на чоловічих показах усе частіше з’являються спідниці, а на жіночих – power-костюми, а тепер і краватки. 

Можна зробити акцент на класику – біла сорочка та тоненька чорна краватка. Проте також цікаво виглядає поєднання широкої яскравої краватки із сорочкою, спідницею будь-якої довжини та шкіряною курткою оверсайз. 

РЕЧІ: Gestuz, Mango, Intertop

 

 

 

 



 

 

Business casual

Це також один із трендів 2010-х – підбирати образи, у яких після роботи можна піти до ресторану. Business casual тісно переплітається з трендом на quiet luxury – поєднання базових речей хорошої якості. 

Це про штани, приталені жакети, жилетки, максіспідниці, витончені прикраси на стороні бізнесу та майки, худі та широкі джинси низької посадки на стороні кежуалу. Можна завжди експериментувати в балансі між ними. 

РЕЧІ: Ganni, Ksenia Schnaider, The Lace

 

 

 

 

 

Довге чорне пальто

Цього року на подіумах з’являвся дуже різноманітний верхній одяг: пуховики, м’які куртки з вельветом, флісом або хутром, пальто в клітинку. Проте найочевиднішим трендом стало довге чорне пальто. 

Наразі популярнішими є приталені силуети, які поєднують із чорними водолазками, строгими білими сорочками або блузами з низьким вирізом, щоби здавалося, наче пальто одягнули на голе тіло. 

РЕЧІ: Alexander McQueen, Gestuz, JW Anderson

 

 

 

 




 

 

Різноколірні колготи

Навесні бренди пропонували поєднувати різноколірні колготи з монохромними луками, проте наразі ніяких правил немає. Колготи можуть зливатися з образом, поєднуватися з іншими яскравими кольорами або ж стати акцентом під чорним пальтом – у будь-якому разі образ з ними відразу стане цікавішим.

РЕЧІ: Duna, Gucci, Alisa.ua

 

 

 

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.