Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ТрендРізнобарвна база та гра з пропорціями. 9 трендів цієї весни

Мішанина епох

Різнобарвна база та гра з пропорціями. 9 трендів цієї весни — Тренд на Wonderzine

Сезон важких довгих пуховиків позаду, і до нас повертається настрій експериментувати не тільки з кольором комфортних светрів, а й із тканинами, принтами та фактурами.

Цієї весни подіуми були повні класичних весняних образів – яскравих, квіткових і надлегких. Розповідаємо про 9 трендів, які хочеться спробувати вже зараз. 

текст:  Анастасія Микитенко

 

 

 

 

 

Різнобарвна база

Дизайнери пропонують поєднати класичні силуети з яскравими основними кольорами – синім, зеленим, жовтим, помаранчевим тощо. Vogue назвав тренд новою палітрою для мінімалістів.

Можна взяти однотонні речі, проте також у тренді – color blocking. У його межах поєднують різні кольори, проте в чітко окреслених формах.  

Речі: Gestuz, The Row, Zara 

 

 

 

 

Блакитний

Якщо ж ви розглядаєте кольори як варіант, але шукаєте чогось спокійнішого, то радимо звернути увагу на блакитний. З ним можна створювати різні настрої залежно від того, з яким кольором ви його поєднаєте: додайте чорного для більш різкого образу або ж оберіть бежеву базу, щоб підкреслити м’якість кольору.

Речі: Poustovit, Ganni, Vero Moda

 

 

 

 

Офісний стиль

Що більше людей повертаються в офіс, то частіше діловий стиль з’являється на подіумах. Тож тепер стиль «офісної сирени» офіційно не лише TikTok-тренд. 

Це про блейзери з поясом на талії, спідниці-олівці, квадратні окуляри із широкою оправою, штани з високою посадкою та масивні прикраси. 

Речі: Givenchy, Jul, Luxoptica

 

 

 

 

Прозорі матеріали 

Цієї весни пропонують прозорі матеріали, що створюють не сексуальні образи, а радше ефемерні, ніжні, легкі, ледь не фантазійні. Зокрема популярні тюль, шифон і сітка в пастельних кольорах. Можна поєднувати приталені підкладки та шари прозорої тканини вільного крою. 

Речі: Givenchy, Blumarine, Proenza Schouler 

 

 

 

 

Троянди 

«Квітковий принт? На весну? Яке новаторство», – прокоментувала б Міранда Прістлі тренд цього сезону. Проте бачимо, що дизайнери справді пішли у весняну класику, і троянди в образах стали цьому підтвердженням. 

Проте троянди з’являються в одязі різномаїттям: принтом із реалістичним зображенням троянд разом зі стеблом, складками тканини та вузликами, що нагадують бутони, а також яскравими квітками на чорному тлі, що так нагадує про Tumblr-ґрандж.

Речі: H&M, Mango, ALEXANDER MCQUEEN

 

 

 

 

Гра з пропорціями

І в TikTok, і в дизайнерських показах змішалися епохи: десь продовжують створювати образи з низькою посадкою нульових, десь популярності набирають джинси з надвисокою посадкою. Іноді поєднують дуже низьку посадку, коротесенькі топи та середній прошарок із нейтральної тканини.  

Також можна помітити певну розбіжність у тому, чи ми повертаємося до розслаблених великих максісуконь, чи обираємо бейбі-футболки та поло ще меншого розміру. Наприклад, бренд MiuMiu вирішив поєднати найкраще з двох світів, створюючи образи з маленькими шортами та оверсайз-жакетами. 

Речі: H&M, Mango, Ganni

 

 

 

 

Короткі шорти

Після років бермудів інфлюєнсери та бренди повернулися до ультракоротких шортів. Проте це вже не про джинсові шорти, як було в 10-х, а про костюмні та рідше спортивні тканини. Шорти можуть бути різної посадки, їх можна поєднати з ременями, приталеними або оверсайз-жакетами, білими широкими сорочками або ж із довгим пальто. 

Речі: Zara, Mango, Alexander Wang

 

 

 

 

Мініатюрні підбори

Тренд на низенькі тоненькі kitten heels ідеально підійде для тих, хто хоче носити підбори, проте мусить багато ходити. Після комфорту балеток і мері джейнів, які ми носили останні два роки, це здається хорошою альтернативою – вони більш елегантні та цікаві, проте однаково зручні. 

Популярними лишаються класичні чорні пари, проте також радимо звернути увагу на червоні підбори. Мініатюрні підбори чудово поєднуються з широкими штанами та джинсами, спідницями різної довжини та твідовими жакетами. 

Речі: HVOYA, Kachorovska, The Reformation

 

 

 

 

Відкриті пальці ніг

Сандалі-в’єтнамки, високі вузькі чобітки з відкритими пальцями та навіть туфлі з відкритим одним пальцем – цього сезону хизуємося педикюром. Взуття з відкритими пальцями помітили в колекціях Burberry, Versace, Louis Vuitton тощо. Найчастіше це було взуття з підборами або масивною платформою, зокрема й надпопулярні цьогоріч мюлі.

Речі: Kachorovska, HVOYA, Circul

 

 

 

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.