Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Тренд
Практика: З чим носити в’язаний жилет


Практика: З чим носити в’язаний жилет
 — Тренд на Wonderzine

З сукнею, спідницею чи джинсами

Зовсім недавно жилетки були одним з елементів шкільної форми або ж спогадом про бабусину подругу-бібліотекарку, а сьогодні вони підкорили світові подіуми на показах Gucci, Prada, Jil Sander. І ми вже готові стрімголов бігти в магазин або купувати щось на кшталт журналу «Зв'яжи сам», щоб отримати трендову річ. Перед тим, як відправлятися на пошуки – загляньте до вінтажного магазину або до бабусиної шафи, швидше за все, там знайдеться те, що потрібно.

Розповідаємо, з чим носити в’язаний жилет.

Класичний жилет досить утилітарна й зручна річ і давно був завойований жіночим базовим гардеробом. Наприклад, у 80-х ми часто бачимо цей предмет гардеробу у фільмах «Нової хвилі», і якщо полистати журнали моди тих часів, то там ми обов’язково побачимо образ, доповнений в’язаною жилеткою.

Після показів FW20/21 стилісти оголосили тріумфальне повернення жилетки в гардероби модниць. Що є досить доречним, адже мода рухається в напрямку усвідомленого споживання й відмови від гостромодних речей на користь одягу, який не буде виходити з моди роками.

Жилет на топ або на голе тіло

У нових колекціях безрукавку найчастіше одягають прямо на голе тіло або на топ. Такий варіант стилісти радять носити зі штанами вільного крою, довгими спідницями, як на показі Prada, або бермудами.

Речі: Жилет – alessandra rich 363 €; спідниця – Zara 999,00 грн; мюлі – bottega veneta 465 €.

Картата сорочка й мідіспідниця

Ми просто закохалися в образи з показу Lacoste FW2020/21 і пропонуємо сміливо їх повторювати, адже картата сорочка, спідниця й кросівки точно знайдуться у вашому гардеробі.

Речі: Спідниця Zara – 1 899,00 грн; сорочка – H&M 9,99 €; жилетка – Prada 558 €

Біла сорочка та джинси

Мабуть, найпростіший спосіб зробити класичний лук оригінальним. Для цього варіанту краще обирати яскравий жилет або з візерунком.

Речі: Жилет – We11done 265 €; джинси – Topshop 45.99 €; кросівки – adidas 3 499 грн, сорочка H&M – 860 грн

Жилет із романтичною сукнею

Якщо ви не встигли влітку одягнути всі свої сукні, то восени можна компенсувати це – жилети дають їм друге життя навіть у прохолодні дні. Одягати краще з ковбойками та доповнити сумкою з бахромою чи шкіряним ременем.

Речі: Жилет – Ganni 194 €; сукня – Н&М 39,99 €, Isabel Marant 316 €

З блузкою з пишними рукавами та спідницею

Ще один романтичний образ із цитуванням 80-х. Можна надихнутися стритстайлом із показу Gucci й доповнити образ шкіряною спідницею. Сюди також пасуватимуть як кросівки, так і лофери на невеликих підборах.

Жилет Andersson Bell – 116 €; спідниця H&M – 24 €, Gucci 558 €, блуза H&M – 1200 грн

Текст:

Анна Хаєцька

редакторка Wonderzine Україна

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.