Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ТрендЩо носити восени: 10 пальто для різного бюджету

Що носити восени: 10 пальто для різного бюджету — Тренд на Wonderzine

Zara, Ganni, Nanushka

З настанням осені ми задумуємося про красивий і модний верхній одяг та відправляємося на пошуки свого ідеального пальта. Адже це універсальна річ, яка легко «впишеться» в будь-який гардероб. Пальто відмінно виглядає як у комбінації з класичним брючним костюмом, так і з сукнею або з джинсами. Головне підібрати модель, яка буде органічна до вашого стилю.

Ми зібрали 10 пальто різного стилю на різний бюджет, які урізноманітнять осінній гардероб.

H&M

Тренд на об’ємні теплі сорочки, які минулого сезону носили як верхній одяг, трансформувався в пальто, і тепер ми можемо купити затишну річ, яка нагадує улюблену домашню фланелеву сорочку в клітинку. Звісно ж, таке пальто навряд чи зігріє в холод, проте, якщо його одягнути на теплий светр, а оверсайз-об’єм це дозволяє, можна почуватися досить комфортно.

₴‌ 1 399

Reserved

Двобортне пальто має середню довжину та класичний крій. Ми не змогли залишитися байдужими до приглушеного рожевого кольору, який рідко трапляється в масмаркеті. Отже, якщо восени ви засумуєте за ніжною барвою, це пальто точно додасть романтичного настрою. Річ справді універсальна, до того ж додає невимушеності будь-якому образу.

₴‌ 1 799

Zara

У випадку з цим пальто ми теж потрапили в полон кольору. Блакитно-бірюзовий відтінок нагадує про прекрасні літні дні, які ми провели на морському узбережжі. Тому було приємно побачити в Zara небанальний колір пальто в комбінації з хорошим складом (80% вовни) і лаконічним кроєм. Із таким відтінком будуть цікаво виглядати аксесуари молочного та білого кольорів.

₴‌ 4999

Mango

Верхній одяг із бахромою на перший погляд може здатися непрактичним. Проте, якщо спробувати скласти сезонні капсули, ви зрозумієте, як легко «вписати» цю річ практично в усі теплі образи. Таке пальто ніжного кольору просто знахідка, якщо ви любите міксувати класику й кежуал-стиль. Хочемо додати, що в Mango є відмітка Committed, а це означає, що річ виготовлена з використанням екологічних волокон або стійких виробничих процесів, що знижує негативний вплив на навколишнє середовище.

₴‌ 8 999

Katimo

Ми вважаємо, що в кожному гардеробі має бути класичне чорне пальто довжини міді, як, наприклад, пальто прямого крою від українського бренда Katimo, адже його можна комбінувати практично з будь-якою річчю. Щодо складу: пальто має 100% вовни, отже, ви точно не замерзнете, навіть у незвично прохолодні осінні дні. А декоративний ґудзик у формі ведмедика, нікого не залишить байдужим.

₴‌ 9 800

Twinset

Класичне однобортне пальто вишуканого смарагдового кольору. Оскільки в цьому сезоні дизайнери закликають не боятися кольору, такий варіант стане оптимальним, якщо ви не готові до радикальних експериментів із ніжними відтінками. Завдяки складу, у якому вовна, альпака й мохер, пальто дуже тепле, і його можна спокійно носити навіть за прохолодної погоди.

€ 349

Ganni

Довге пальто кольору бургунді з елементами східного крою. Підійде тим, кому подобається небанальний дизайн. Модель призначена як для повсякденного життя, так і для вечірніх виходів, яких восени завжди достатньо. Особливо цікаво виглядатиме з виразними аксесуарами. Нагадаємо, що в кожної речі з колекції цього бренда є сертифікат Carbon Neutral. Він підтверджує, що виробник контролює викиди парникових газів і компенсує вуглецевий слід.

€ 417

Lake studio

Лаконічне вишукане пальто українського бренда Lake studio, звісно ж не одягнеш кожного дня, проте така річ за правильного догляду може прослужити довгі роки, адже пальто виготовлене з натуральної вовни. Спробуйте комбінувати з чорною водолазкою та масивними сережками в дусі 80-х і ковбойськими чобітьми, щоб дещо розбавити строгість. І рекомендуємо вам знайти хорошу хімчистку й не відмовляти собі у світлих кольорах.

₴‌ 13 520

Bobkova

Якщо ви хочете додати в гардероб незвичайну модель пальто, то радимо придивитися до речей на кшталт пончо або кейпів. Українська дизайнерка Христина Бобкова заміксувала цю річ і зробила пальто у формі кейпа. Щоб образ не виглядав надто класично, поєднуйте пончо з контрастними речами: спідницею або штанами зі шкіри, грубими черевиками на тракторній підошві або високими чобітьми.

₴‌ 19 000

Nanushka

Для тих, хто не уявляє свого життя без тренча й у холодні дні з превеликим жалем ховає його в шафу, дизайнери бренда Nanushka створили пальто на зразок тренча. Така модель – хороша інсвестиція, адже десятиріччями не вийде з моди. До того ж пальто можна носити в холодну погоду, бо в його складі – 90% вовни. Додайте до нього костюм-двійку з спідницею міді або штанами – й у вас буде довершений образ.

€ 753


Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.