Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ВішлістРізнокольорові пояси для панчіх від brabrabra

Не відчутні на тілі

Різнокольорові пояси для панчіх від brabrabra — Вішліст на Wonderzine

РОЗПОВІДАЄМО про цікаві, корисні, красиві, дивні або розумні речі, які хочеться негайно купити.

₴ 599

або безкоштовно в разі купівлі комплекту білизни (бра+трусики)

brabrabra

Навесні завжди хочеться спробувати щось нове. Якщо ви давно думали, як поекспериментувати з білизною, то радимо звернути увагу на різнокольорові пояси для панчіх від brabrabra.

Команда бренда потурбувалася, щоб пояси були й цікавими, і зручними. Вони зовсім не відчуваються на тілі, але можуть створити неймовірний настрій і довершити будь-який комплект білизни.

З поясами можна створити образи під різні настрої. Якщо хочеться чогось ніжнішого, можна обрати нейтральні кольори: пудра, бісквіт, моко, нюд. Додати чуттєвості допоможе пояс червоного кольору. У brabrabra також навчають, як по-сміливому комбінувати пояс із комплектами різних кольорів, наприклад: червоний із моко, пудра з синім й інші.

Пояс можна використовувати і як модний стейтмент. Наразі дедалі частіше можна побачити, як білизну носять як щоденне вбрання: атласні сукні-сліпи, бюстьє, бралети стали звичними на вулицях. Як модний аксесуар на подіумах з’являються й пояси для панчіх під короткими спідницями або довгими сукнями з високим вирізом. Іноді їх носять навіть не під одягом, а поверх оверсайз футболок і сорочок. Якщо вам хочеться спробувати щось ризиковане й неординарне, то пояси точно створять враження в повсякденних образах.

До 12 березня в brabrabra діє акція: бренд дарує пояс для панчіх в разі купівлі комплекту білизни (бра+трусики). Це прекрасна можливість спробувати пояси для тих, хто досі вагається, чи підійде їм такий аксесуар.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.