Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ВішлістЖовта футболка унісекс «Мареничі» від JUL

Колекція присвячена культовим українським музикантам 90-их

Жовта футболка унісекс «Мареничі» від JUL — Вішліст на Wonderzine

Продовжуємо розповідати про цікаві, корисні, красиві, дивні або розумні речі, які хочеться негайно купити.

 

 

 

₴ 1 399

jul

 

 

 

На честь Дня Незалежності український бренд одягу JUL випустив другу колекцію футболок, прикрашених обкладинками культових альбомів 1990-х років. Серед них – гурт «Тріо Маренич», відомий виконанням українських фольклорних й авторських пісень. Футболка виготовлена зі 100% бавовни й доступна в розмірах XS-XXL.

Цьогорічна лінійка, названа «Українська хвиля», включає унісекс-футболки з образами альбомів «Або Або» гурту «Воплі Відоплясова», SELO альбому «Цукор Біла Смерть», «Танець Пінгвіна» від «Скрябіна», «Вибране» від Русі, «ОМА» Ірини Білик, а також обкладинку альбому «Кому вниз», що був виданий у 1990 році, і візуал «Тріо Мареничів». Бренд також розробив спеціальний логотип для цієї колекції одягу й окрему футболку з його дизайном.

«Цього року до Дня Незалежності ми знову звертаємося до української музики й постатей, що створювали цей особливий час, коли диво здавалося набагато ближчим. Цьогорічна «Українська хвиля» – це колекція футболок із зображеннями знакових і культуротворчих альбомів українських музикантів», – кажуть представники бренда.

Придбати футболки можна на сайті.

 

 

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.