Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЛеді Гага запустила модну колаборацію, яка привертає увагу до проблем із психічним здоров’ям

«Добріші й сміливіші разом»

Леді Гага і її некомерційна організація Born This Way Foundation створили колаборацію з фондом Cotton On Foundation, яка має на меті привернути увагу до проблем із психічним здоров’ям і необхідності їх вирішення. Про це пише Varierty.

У межах кампанії, яка має назву «Добріші й сміливіші разом» (Kinder, Braver Together), створили лімітовану колекцію. Серед іншого, до неї ввійшли футболки, кепки, сумки й блокноти. Їх продаватимуть до 10 жовтня.

«Це надихає – бачити, як бренд хоче зробити щось для підтримки психічного здоров’я й при цьому старається. Вони доклали зусиль, щоб зробити це круто й красиво, за що люди зможуть зачепитися в культурному сенсі», – сказала Леді Гага.

Фонд Born This Way вона разом із матір’ю заснувала у 2012 році. Його назвали на честь альбому співачки Born This Way (2011). Фонд бореться зі стигмою навколо психічного здоров’я й працює з молоддю, щоб «зробити світ добрішим і сміливішим».

Раніше Леді Гага відверто розповіла про своє психічне здоров'я й зізналася, що мала суїцидальні думки. Співачка поділилася, що пережила кризу завдяки близьким. За її словами, вони постійно про неї піклувались і перевіряли, чи вона в безпеці.

Напередодні ми писали, як розпізнати суїцидальну поведінку й допомогти людині.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.