Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

КрасаГлітер, золото, сніжинки. 9 б’юті-засобів у святковому дизайні

Глітер, золото, сніжинки. 9 б’юті-засобів у святковому дизайні — Краса на Wonderzine

Від крему для рук до нових «метеоритів»

До косметики в різдвяному пакованні складно залишитися байдужим. Зібрали дев’ять яскравих продуктів – для натхнення й святкового шопінгу.

Розсипчата пудра Givenchy Prisme Libre Holidays 2020

Бестселер Givenchy щороку «перевдягають» із різних нагод. До зимових свят футляр декорували блискітками. Під мерехтливою кришкою – та сама розсипчаста пудра, яка водночас матує шкіру й надає їй сяйва. Звучить як оксюморон, та якщо ви хоч раз користувалися Prisme Libre, то вже знайомі з таким ефектом.

Лімітована версія пудри представлена у варіації №3 (Voile Rosé). Комбінація рожевих і персикових відтінків надає шкірі здорового кольору й пасує практично всім.

ЦІНА: 1 823 гривні (у наявності в магазинах)

Гомаж для тіла Yves Rocher «Журавлина–Смородина»

Будьмо відверті: у важкі дні бракує сил навіть на душ, що вже казати про догляд за тілом. Та попереду зимові свята, тож часу на такі ритуали, сподіваємось, трохи побільшає.

У різдвяній колекції Yves Rocher відразу кілька продуктів для зимового self-care: ароматні гелі для душу, креми для рук і м’які скраби для тіла. Відлущити зайве й повернути шкірі гладкість допоможе гомаж із пудрою абрикосових кісточок. Придбати засіб можна у двох святкових варіаціях: із запахом ягід або яблука й кориці

ЦІНА: 239 гривень

Бальзам для губ Kiehl’s Butterstick Lip Treatment (Simply Rose)

Якщо ви звикли тримати бальзами для губ у кожній куртці й сумці, чому б не придбати ще один, у святковому дизайні. Бальзам від Kiehl’s з олією кокосу та SPF 30 пом’якшує суху шкіру губ і заразом захищає її від ультрафіолету. Стік із приміткою Untinted прозорий, а засіб у відтінку Simply Rose – ніжно-рожевий.

Малюнок на пакованні – робота французької ілюстраторки Маїте Франкі. Це не перша мистецька колаборація Kiehl’s: раніше з брендом співпрацювали KAWS, Джефф Кунс та інші відомі художники.

ЦІНА: 911 гривень

Пудра для надання шкірі сяйва Guerlain Météorites Golden Bee

Різдвяні «метеорити», на які щороку полюють колекціонери, помістили в золотий футляр із бджолою – символом дому Guerlain. Наповнення залишили без суттєвих змін: до кольорового комбо з основного асортименту (відтінок № 2) додали золотисту кульку.

ЦІНА: 1 823 гривні

Крем для рук L’Occitane «Вербена–Мандарин»

Продукт, без якого не можна уявити 2020 рік, усе ще здатен вас здивувати. Крем для рук «Вербена–Мандарин» має приємний аромат і завдяки яскравому пакуванню точно не загубиться в сумці. Засіб з олією ши та гліцерином живить і пом’якшує шкіру рук. Текстура у крему легка й нежирна, тож вбирається він майже безслідно.

ЦІНА: 569 гривень

Матова помада Dior Rouge Dior Golden Lights (999 Matte)

Без зразкової червоної помади не обходиться, мабуть, жодна різдвяна колекція Dior. А відтінок 999 настільки популярний, що навіть має власне свято. Цього Різдва, крім логотипа бренда, на помаді вигравіювали сніжинки. Придбати святкову Rouge Dior пропонують у двох покриттях – матовому та атласному.

ЦІНА: 1 444 гривні в офлайн-магазинах

Гелеві тіні для повік NYX Professional Makeup Diamonds and Ice, Please Shadow Jelly (04)

NYX славляться яскравою косметикою, але їхня новорічна колекція «Diamonds and Ice, Please» просто засліплює очі. Тут є все, щоби сяяти, як Ріанна: підводки з глітером, блиски для губ із шимером, хайлайтери з діамантом на пакованні.

Для макіяжу в стилі «Ейфорії» обирайте гелеві тіні з шимером. Засіб має пластичну текстуру, тож його можна наносити пальцями.

ЦІНА: 299 гривень. Придбати колекцію можна у флагманських бутиках NYX

Рум’яна-хайлайтер Chanel Les Chaines de Chanel Illuminating Blush Powder

Якщо душа просить свята, поспішайте за рум’янами-хайлайтером Chanel. Бронзово-рожевий відтінок стане оригінальною заміною «пильній троянді», а дрібний шимер вигідно «підсвітить» обличчя, на якому відбився увесь 2020 рік.

ЦІНА: 2 078 гривень

Палетка тіней Bobbi Brown Luxe Encore Eye Shadow Palette (Burgundy) Holiday 2020

На перший погляд, святкова колекція Bobbi Brown не така вже й святкова: у декорі немає ані сніжинок, ані традиційних різдвяних атрибутів. Та за задумом бренда, кольорові акварелі на футлярах мають нагадувати різдвяну атмосферу Нью-Йорка. Обирати серед «нью-йоркських» палеток радимо саме цю. З чотирьох сяйливих відтінків вийде ефектний мейкап у винних тонах.

ЦІНА: 2 290 гривень

Текст:

Таїсія Куденко

редакторка Wonderzine Україна

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.