Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Краса«Заберіть мої гроші». Дівчата про улюблену дорогу косметику

«Заберіть мої гроші». Дівчата про улюблену дорогу косметику
 — Краса на Wonderzine

Відгуки читачок Wonderzine Україна

У багатьох із нас є улюблений б’юті-засіб, заради якого не шкода розбити скарбничку. Можливо, у цієї косметики є дешевша альтернатива, але нам легше переглянути свій бюджет, ніж від неї відмовитися.

Ми запитали читачок про такі продукти й зібрали справді розкішну косметичку. Наявність цих засобів у магазинах після виходу матеріалу не гарантуємо.

Декоративна косметика

БАЛЬЗАМ ДЛЯ ГУБ ІЗ ВІДТІНКОВИМ ЕФЕКТОМ DIOR ADDICT LIP GLOW

Ціна – від 1 025 гривень

Рекомендує Наталі

Свій перший бальзам Dior Addict Lip Glow я купила на першу студентську стипендію 7 років тому. Тоді в магазинах були різдвяні знижки, і я вирішила побалувати себе якимось базовим засобом, яким би постійно користувалася, але із преміального сегмента. Після того я реально стала addict‘ом цього продукту. Увесь час користуюсь відтінком Pink (001), але планую в майбутньому спробувати й інші.

Я не люблю блиски для губ й ефект глянцю та липкості на губах, тому в бік інших продуктів Dior із цієї лінійки навіть не дивлюсь. А от бальзам Lip Glow мені сильно підходить, тому що він: а) зволожує губи, не має жодного смаку й не з’їдається швидко; б) надає губам кольору, але не насиченого, як помада, а натурального. Мені подобається, що бальзам надає обличчю якоїсь романтичності, легкості й «весняності» – як із макіяжем, так і без.

Консилер-хайлайтер Yves Saint Laurent Touche Éclat Stylo

Ціна – 1 367 гривень

Рекомендує Анастасія

У косметичці завжди тримаю консилер YSL. Без нього, як без води. Він чудово підходить і для маскування недоспаних ночей, і для корекції мейку протягом дня. Не сушить шкіру, не згортається. Користуюся ним і під очі, і для скульптурування, і для маскування недоліків. Незамінний!

Тіні для повік Tom Ford Cream and Powder Eye Color

Ціна – від 1 468 гривень

Рекомендує Дзвіна

Уже понад рік користуюся цими тінями. Відтінок Golden Peach – бомба. Наносяться вони ідеально, хоч пальцем, хоч пензликом. Чим завгодно! Не сиплються й не сохнуть. Складаються відразу із двох відтінків: персиково-бронзового й золотого, завдяки чому є багато варіацій мейку. Кольори самодостатні, але в комбінації – феєрія. Золотий використовую як акцентні тіні й хайлайтер, персиковий – як базу. Можна нашаровувати, легко регулювати інтенсивність, використовувати для денного й вечірнього мейку. Дизайн у них компактний, лаконічний. Є дзеркальце. Ціна відповідає якості.

Рекомендує Аліна

Люблю ці тіні у відтінку Naked Bronze. Вони універсальні, стійкі та мають класну текстуру. Не осипаються й дають дуже гарний вологий блиск. Складаються з кремових тіней основного відтінку та блискучого топера. Можна їх нашаровувати, а можна наносити окремо. Вони дуже прості у використанні, тому я завжди наношу їх пальцем. Словом, ідеальні тіні, після яких життя ділиться на до й після.

Рум’яна Bobbi Brown Shimmer Brick (Rose)

Ціна – 1 550 гривень

Рекомендує Маша

Років 10 тому була в когось на дні народження, в однієї жінки були красиві рум’яна, сяйво яких мене причарувало. Я не люблю думати-гадати, тому запитала в неї, що це таке. Так у моєму житті з’явилися рум’яна Bobbi Brown у відтінку Rose.

Чим вони класні? Текстурою. Я ніколи й ніде не бачила такої ніжної та ідеальної текстури, яка тримається цілий день. З цими рум’янами неможливо перестаратися, а колір вони дають надзвичайний: такий холодний рожевий, наче ви тільки з морозу. Вони роблять обличчя надзвичайно красивим і надають йому здорового сяйва, яке йде ніби зсередини, а не так, наче ви просто чимось нафарбовані.

По-друге, паковання. Якщо я купую якийсь продукт, який буде зі мною довго (пудру, тіні чи рум’яна), звертаю увагу на його паковання, бо не хочу, щоби через три місяці воно мало поганий вигляд і його не хотілося брати в руки.

Звісно, можна знайти дешевшу альтернативу, але я так люблю ці рум’яна, що після них навіть дивитися на інші не хочеться. Коли вони закінчилися, купила ще одні такі самі. Їх мені вистачило на 3 роки, і якщо розділити вартість на всі дні, коли я ними користувалася, виходить не така страшна сума.

Догляд

Маска Watermelon Glow Sleeping Mask

Ціна – 1 560 гривень за 80 мл

Рекомендує Анастасія

Кавунова маска Glow Recipe – один із тих дорогих засобів, якими б я обмазувалася вічно. Дізналася про неї з розсилки магазину, у якому купую декоративну косметику, як про найбільш хайповий товар 2019 року. Вирішила спробувати та зрозуміти, з чого весь сир-бор. Шкіра після неї справді неймовірна, але тільки в період із весни до осені. Узимку не рятує навіть найкрутіший люксовий догляд.

Смарт-щітка Foreo Luna 3 для чутливої шкіри

Ціна – 7 458 гривень

Рекомендує Олеся

Не косметика, але прилад для догляду – очищувальна щітка Foreo. У мене фіолетова Luna 3, для чутливої шкіри. Як би ми не старалися, але пальцями так очистити обличчя не вийде – шкіра після Foreo набагато чистіша та свіжіша. Користуюся нею раз на день, під час вечірнього догляду. Результат, звичайно, помітний не після першого використання, тож потрібно не забувати й користуватися щіткою регулярно. Дуже раджу й підтримую саме оригінальну версію, а не фейки з Aliexpress.

Нічний відновлювальний концентрат для обличчя Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate

Ціна – від 1 672 гривень за 30 мл

Рекомендує Анна

Почесне місце в бюджеті й косметичці завоював Kiehl’s! Олійка на фізію – і ти нова людина. У мене є заспокійлива Cannabis Sativa Seed Oil і нічна Midnight Recovery – вони насичують шкіру та зволожують її, але без неприємного відчуття жиру на обличчі. Ще один суперпродукт Kiehl’s – крем для шкіри навколо очей з авокадо: його можна використовувати на ніч, ефект помітний одразу.

Маска для миттєвого сяйва шкіри Kiehl’s Turmeric & Cranberry Seed

Ціна – 1 641 гривня

Рекомендує Маша

Дізналася про цю маску, коли вона тільки вийшла, та її вартість мене відштовхнула. Але був період свят, я купувала багато подарунків і з покупками завжди отримувала тестер цієї маски.

Буквально після першою спроби був вау-ефект. Це як чарівна паличка для обличчя, якщо ти весь тиждень багато працювала, мало спала, та ще й відро оливок ввечері з’їла, а вранці тобі терміново треба виглядати на мільйон й мати сяйливу шкіру.

Так, ціна зависока, та я вважаю, що краще мати мало засобів для догляду за шкірою, але на деякі – якщо це прямо «воно» – витратити більше.

Тонік Gallinée Face Vinegar із пребіотиками та постбіотиками

Ціна – 935 гривень за 200 мл

Рекомендує Дар'я

Люблю косметику Gallinée. Якісь продукти в них дорогі, якісь – ні, але ціна виправдана технологіями. Якби треба було обрати один засіб, назвала б тонік Face Vinegar. З нього почалася любов і розуміння тієї самої «тонізації», про яку всі говорять, але яку ніхто не бачив. Цей засіб класно брати із собою навіть у літак під час довгого перельоту. Коли шкіра, здається, хоче повіситися, він повертає її до життя.

Face Vinegar можна використовувати з ватним спонжем, наприклад, замість очищення вранці, після вмивання просто водою або наносити долонями ввечері після повного циклу очищення. У цілому, це просто найкращий тонер у співвідношенні функціональності й м’якості дії.

Нічна сироватка із ретиналем Medik8 Crystal Retinal

Ціна – від 1 925 гривень за найнижчу концентрацію (Crystal Retinal1)


Рекомендує Анастасія

Ретинол від Medik8 – відкриття 2020 року й мій порятунок від загострення акне. Спробувала я його за рекомендацією нової косметологині. Поскаржилася на акне, дуже чутливу й місцями пересушену шкіру та вічну череду безрезультатних чисток і пілінгів. Вона дала мені спробувати початий флакон із сироваткою Retinol 6TR Intense. Концентрація ретинолу була доволі «доросла», як на перший раз, сироватка сама собою як «масло масляне». Чесно кажучи, наносити було дуже страшно, але я вирішила, що гірше вже не буде. Так, за 2–3 тижні я почала бачити у дзеркалі шкіру більш-менш рівномірного кольору, без почервонінь біля носа й лущень. Це надихало [усміхається].

Звісно, запаленням знадобилася додаткова допомога – в основному руки косметолога й аптечна мазь. Подарований флакончик швидко закінчився, і я замовила на сайті Medik8 ретинол у вигляді крему-сироватки – Crystal Retinal. Її зручніше дозувати, а принципової різниці в дії я не помітила.

Ціна, звісно, вражає, але я заспокоюю себе тим, що використовую мінімум доглядових засобів. Не виключаю, що є бюджетніші варіанти, але коли все стабільно, експериментів не хочеться. Думаю, люди з акне мене зрозуміють.

Лосьйон Biologique Recherche P50 

Ціна – $50–70 (ціни варіюються залежно від салону)


Рекомендує Женя

Лосьйон P50 і маска Masque Vivant від Biologique Recherche класно борються з висипами. Познайомилася з ними в косметологині, але вона потім перейшла на іншу косметику, а ці засоби залишилися зі мною. Оновлюють шкіру, допомагають із дрібними зморшками та освіжають обличчя.

Зволожувальний кондиціонер для волосся Davines Momo

Ціна – 580 гривень

Рекомендує Наталі

Мій маст хев уже довгий час – засоби для волосся від Davines. Кондиціонер Momo – улюблений: він робить волосся шовковистим і блискучим. У мене є проблема з жирністю біля коріння й сухістю на пасмах, а цей засіб насичує волосся вологою, не роблячи його жирним. Дехто скаржиться на інтенсивність запаху, але мені він здається ідеальним. До того ж кондиціонер дуже економний у використанні – його вистачає на кілька місяців. Єдиний мінус, що тепер його буває важко знайти: останнім часом надто виріс попит.

Парфумерія

Парфумована вода Les Exclusifs de Chanel Boy

Ціна – від $200 за 75 мл

Рекомендує Бубі

Не можу відмовити собі лише в парфумах. Boy з ексклюзивної колекції Chanel мусить жити на полиці, бо це класика й елегантність із неймовірним шлейфом і стійкістю.

Парфумована вода Creed Silver Mountain Water

Ціна – від 6 103 гривень за 50 мл

Рекомендує Анастасія

Улюблений запах. Ледь вловимий, не залишає шлейфу, а лише дуже тендітно підкреслює особистість.

Парфумована вода Gucci Flora

Ціна – від 2 600 за 30 мл

Рекомендує Ірина

Не шкодую грошей на хороші дорогі парфуми. Стійкість, шлейф, розмаїття ароматів... Краще один раз придбати, ніж брати в якійсь розливайці спиртові парфуми.

Мої улюблені – Givenchy L’Interdit і Gucci Flora. Flora не дарма називаються саме так. Це легкий квітковий аромат, але водночас дуже стійкий: на одязі тримається кілька днів. Користуюся ним удень або в нехолодну пору року.

Одеколон Jo Malone Peony & Blush Suede

Ціна – від 1 850 гривень за 30 мл

Рекомендує Анна

Важко знайти аромат Jo Malone, у який не можна закохатися. А ще їх можна міксувати – результат приємно вражає. Моя one love – це Peony & Blush Suede: він дуже ніжний, ненав’язливий і розкривається об’ємним букетом. Також люблю Pomegranate Noir – неймовірно насичений, ідеальний зимовий аромат.

Раніше ми збирали відгуки читачок на улюблену косметику, вартістю до 200 гривень.

Текст:

Таїсія Куденко

редакторка Wonderzine Україна

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.