Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

КрасаМагія свята: 10 блискучих різдвяних колекцій макіяжу

Магія свята: 10 блискучих різдвяних колекцій макіяжу — Краса на Wonderzine

Guerlain, Tom Ford, MAC

Різдвяних колекцій макіяжу ми чекаємо майже так, як самого свята. Адже щороку б’юті-бренди випускають лімітовані серії які повинні бути красивими не тільки всередині, а й зовні, щоб завоювати наші серця й повернути віру в казку.

Ми уважно вивчили святкові мейкап-лінійки та пропонуємо вам кращі з них, адже це те, що хочеться покласти під ялинку близькій подрузі або потішити себе новою палітрою тіней, про яку так давно мріяли.

Dior The Atelier of Dreams

У неймовірно красивої колекції The Atelier of Dreams від Dior, яка натхненна культовим будинком Dior на авеню Монтень, 30, є абсолютно все для створення святкового макіяжу. Пітер Філіпс помістив у цю колекцію все: від помади до туші для вій. Але наші серця віддані палітрі тіней для повік 5 Couleurs Couture, яка вийшла у двох варіаціях: Atelier Doré з теплими відтінками золота та House of Dreams, що вміщує сяйливі срібні відтінки. А ще ультрапігментованим помадам Diorific, які випустили в п’яти відтінках: від стриманого рожевого до насиченого кольору бургунді. Окрім продуктів для обличчя, Dior випустив лімітовані лаки для нігтів і сяйливий закріплювач. Словом, тут є все.

Текстури засобів і паковання прикрасили тисненнями у вигляді фасаду Дому Dior, що робить ексклюзивну святкову колекцію справжнім об’єктом бажання для поціновувачів.

YSL Holiday Look

Yves Saint Laurent цього року в різдвяній колекції зібрав свої б’юті-бестселери й «одягнув» їх у святкові золотисті футляри. Наша улюблена помада Rouge Pur Couture вийшла у двох відтінках: Rouge Paradoxe і Rouge libre. Святковий тональний кушон-хайлайтер Encre de Peau, який хочеться негайно купити, щоб тримати в косметичці, як скарб. Ще бренд випустив свою легендарну палітру для макіяжу Palette Couture Colour Clutch для очей та обличчя в 10 відтінках. Здається, її розібрали за лічені дні, але, якщо вам вдасться знайти, будемо вважати вас щасливчиками.

Крім макіяжу, нам точно знадобиться й флакон парфумів. Yves Saint Laurent подбали й про це й переосмислили знакові Libre, які все ще такі ж стійкі, як і раніше, з нотами лаванди, мандарина, ванілі, мускусу та жасмину. Але виглядають вони так, щоб створювати свято 365 днів на рік: у флаконі зі шматочками золота.

Tom Ford Soleil Neige

Tom Ford уміє здивувати не лише вишуканими лаконічними футлярами, а і їхнім наповненням. У мініколекції головною очевидно стала палітра тіней для повік, що виконана у відтінках ігристого, бежевого, сяйливого бронзового та теплого мідного тонів. Не залишив нас байдужими й бальзам для губ, за допомогою якого можна досягти ніжного ефекту мерехтіння. І на завершення – аромат Soleil Neige Eau de Parfum із квітково-ванільними нотами, який стане вишуканим доповненням у новорічну ніч.

Pat McGrath Celestial Odyssey

Головну роль у різдвяній колекції зіркової візажистки Пет Макграт відіграє палетка тіней Celestial Odyssey, що поєднує в собі аж 18 різних відтінків для створення святкового макіяжу очей. Її палітра вражає! Від спокійних бежевих відтінків до яскравих зелених і блакитних кольорів. Також Пет пропонує доповнити святкову косметичку хайлайтерами та бальзамами для губ, які, як ми вже знаємо, ідеально зволожують і живлять губи, бо Макграт на цьому знається, як ніхто інший. А ще нам запали в душу маленькі палетки тіней Divine Blush + Glow Trio на чотири відтінки на той випадок, коли після свят, у повсякденному житті, вам багато не знадобиться.

Chanel №5 N°5 Holiday Colection

Різдвяна колекція натхненна легендарним ароматом Chanel №5, якому цього року виповнилося 100 років, і включає в себе сім продуктів: палітру тіней, туш для повік, помаду в п’яти відтінках червоного, лак для нігтів, рідкі тіні, олівець-хайлайтер та ілюмінайзер і зірку колекції – аромат Chanel N°5 у святковій упакові.

Найбажаніший продукт – палітра тіней Les 4 Ombres N°5, до якої ввійшли чотири відтінки пудрових тіней для повік, які доповнять святковий образ. Серед них – атласний бурштиновий, білий із золотим мерехтінням, блискучий білий і матовий чорний. Але найзворушливіше: на кожному відтінку тіней викарбувано силует знакового аромату Chanel N°5 і цифра 5.

Акцент у макіяжі додасть помада Rouge Allure у п’яти відтінках червоного. І тепер N°5 – це ще й тональна основа-флюїд, яка підсвічує шкіру світловідбивальними пігментами. До урочистих моментів Chanel підготували ніжний хайлайтер і два відтінки рідких сяйливих тіней – золотистий і сіро-сріблястий.

MAC Hypnotizing Holiday

MAC, як завжди, вражає якістю та масштабом! Велика колекція Hypnotizing Holiday представлена в яскравих футлярах з принтами у вигляді калейдоскопа, який символізує гіпнотичну атмосферу свята. Такими ж калейдоскопами прикрашено й текстури хайлайтерів і рум’ян. До колекції ввійшли блискучі моно-тіні, які можуть міняти відтінки. Дуохромні хайлайтери, які можуть змінювати ефект залежно від нашарування. Звісно ж, не обійшлося без знаменитих помад MAC у рожевих, червоних і фіолетових відтінках та блисків для губ.

Проте, напевне, найбажанішим елементом колекції стане адвент-календар для тих, хто хоче спробувати одразу декілька продуктів і зрозуміти, що найбільше пасує.

The Gold Wish Guerlain

Важко уявити свято без нової помади чи «Метеоритів» з різдвяної колекції Guerlain. Спеціально до Різдва бренд представив помади Rouge G Satin у двох відтінках насиченого червоного кольору з ніжним, сатиновим фінішем № 34 Gold Red і № 35 Gold Brick, а футляри виконані в лімітованих варіаціях: Ruby Sequins і Gold Sequins.

Уже традиційно до колекції ввійшов лімітований випуск пудри Terracotta Gold Bronze в оновленому відтінку 03 Moyen Dore / Medium Warm, текстуру якої прикрасили логотипом Guerlain з сяйливими частинками.

Окрім помад, до колекції ввійшли легендарні кульки Meteorite Beille Gold Pear, які створюють ефект заворожувального ніжного сяяння на обличчі. А також бронзери та кремові тіні для повік у сріблястому, сірому, золотому та сливовому відтінках. Подарункова коробка прикрашена бджолами та стрічкою, що начебто всипана золотом.

KIKO Milano A Holoday Fable Collection

Kiko Milano підійшли до створення різдвяної колекції з італійською щедрістю та помістили до неї, здається, усі можливі б’юті-продукти, за допомогою яких можна зробити святковий макіяж, який точно протримається всю ніч.

До неї увійшли сироватка-праймер, яка підготує шкіру до рівномірного нанесення макіяжу, тональна основа із сяйливою формулою, матувальна пудра, хайлайтер, пігментовані тіні з ефектом металік, палітра тіней, двосторонні олівці з матовим і металічним відтінками, туш для об’єму вій і помади від ніжного до насиченого відтінків. Перелік величезний, а отже, можливостей для творчості й експериментів у новорічну ніч – просто безліч, і нудно вам точно не буде.

Gucci Beauty Holiday

Gucci, на наш превеликий жаль, цього сезону не створювали повноцінну різдвяну колекцію, але випустили кілька святкових продуктів, які потрапили в саме серденько. Тож, знайомтеся: головною героїнею святкової колекції стала палетка тіней Palette Beauté Des Yeux Floral, до якої ввійшли 12 стійких відтінків тіней, серед яких металік пурпуровий Iris Améthyste, Armoise Argentée та персиково-рожевий Gardenia Rose. Тіні представлені у вишуканому футлярі, прикрашеному золотим оздобленням і квітковими принтами у вінтажному стилі.

Наступним об’єктом бажання стала ексклюзивна лімітована колекція з трьох відтінків матової помади Rouge À Lèvres Mat у чорному футлярі, з розписаними вручну візерунками у вигляді зірок. І тіні, і помада неймовірно стійкі – і протриматися всю новорічну ніч для них не проблема.

Glossier Holiday 2021 Gift Collection

До новорічних свят Glossier створив подарункові набори, які хочеться купити відразу всі для себе й найрідніших. Давайте поглянемо, що нам підготували?

The Essential Edit складається з п'яти бестселерів-мініатюр (мінібальзам для губ Dotcom в Rose з ледь рожевим відтінком, гель для брів Boy Brow in Clear, очищувальний гель Mini Milky Jelly Cleanser, зволожувальний праймер Mini Priming Moisturizer, туш для вій Lash Slick).

The Lip Trio своєю назвою дає зрозуміти, що перед нами набір для губ: три різні стійкі продукти в красивому святковому пакованні. У цей набір увішли бальзам для губ Ultralip у легкому малиновому відтінку, блиск для губ з вітаміном Е й олією жожоби та матова помада Generation G. Їх можна інтерпретувати, як покрокову інструкцію до фарбування губ: від підготовки та зволоження до матового стійкого покриття.

Третій набір The Bath Duo складається зі свічки аромату апельсинового цвіту та натуральної олії для ванни. Мрія, чи не так?

Текст: Анна Онищенко

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.