Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Я не хотіла грати товсту найліпшу подругу». Барбі Феррейра про рішення піти з «Ейфорії»

Акторка розповіла, що рішення покинути серіал було «спільним»

Акторка Барбі Феррейра, яка зіграла персонажку Кет Ернандес, пояснила своє рішення покинути серіал «Ейфорія» після другого сезону. Як пише Variety, у подкасті Armchair Expert акторка зізналася, що на рішення, зокрема, вплинуло те, що вона не хотіла грати роль «товстої найліпшої подруги».

Феррейра розповіла, що рішення піти з серіалу було «спільним» із командою, оскільки сюжетна лінія її героїні закінчилася. «Я не думаю, що Кет було куди розвиватися далі й що це вписалося б у серіал... Я дуже хотіла мати можливість не бути товстою найкращою подругою. Я не хотіла грати цю роль, і я думаю, що вони також цього не хотіли», – сказала акторка.

Феррейра також зазначила, що зйомки сезону «Ейфорії» займають близько девʼяти місяців і натякнула, що більшу частину цього часу вона не могла працювати над чимось іншим.

Повідомлення про те, що Барбі Феррейра покидає серіал «Ейфорія», з’явилося в серпні 2022 року. У серіалі вона зіграла роль Кет Ернандес, старшокласниці, яка намагається прийняти своє тіло.

Третій сезон «Ейфорії» запустять у виробництво пізніше цього року, а його ймовірне повернення на HBO заплановане на 2024 рік.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.