Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Я – Рут» і «Погані сестри». Дивіться переможців BAFTA TV Awards 2023

Нагороду також здобув проєкт про Україну

14 травня в Лондоні відбулася церемонія нагородження переможців телевізійної премії BAFTA. Кейт Вінслет, Шерон Горґан і Бен Вішоу були серед тих, хто отримав головні призи на церемонії.

Кейт Вінслет отримала приз за найкращу головну жіночу роль у драматичному серіалі-антології «Я – Рут», у якому також зіграла донька акторки Міа Треплтон.

Нагороду за найкращу чоловічу роль у серіалі «Буде боляче» (This Is Going To Hurt) отримав англійський актор Бен Вішоу. А Шерон Горґан відзначили за роль у серіалі «Погані сестри», який цьогоріч визнали найкращим драматичним серіалом.

Також нагороду в номінації «Найкраще висвітлення новин» отримав сюжет про війну в Україні: «Новини на 4-му каналі: Наживо з Києва» (Channel 4 News: Live in Kyiv) телеканалу Channel 4. Серед номінантів також був проєкт «BBC News о 22-й: Росія вторглася в Україну» (BBC News at 10: Russia Invades Ukraine) телеканалу BBC One.

У номінації «Поточні події» переможцем став проєкт від телеканалу Channel 4 «Діти Талібану» (Children Of The Taliban). Серед номінантів був епізод документальної програми Panorama «Маріуполь: історії людей». Його зняв володар BAFTA за 2020 рік Робін Барнвел, транслював BBC One.

Благодійний концерт Concert for Ukraine не здобув перемоги в номінації «Події наживо». Нагороду отримав британський концерт Platinum Jubilee: Party At The Palace від BBC.

Повний список переможців дивіться за посиланням.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.