Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниПріянка Чопра розповіла, що покинула зйомки фільму, бо режисер сказав їй показати спідню білизну

Акторка назвала його прохання «дегуманним»

Акторка й модель Пріянка Чопра на початку своєї кар’єри в Боллівуді припинила зйомки у фільмі після того, як режисер сказав їй показати спідню білизну. Про це вона розповіла в інтерв'ю The Zoe Report.

За словами Чопри, на початку 2000-х її взяли на роль героїні, яка спокушає чоловіка, знімаючи по одному елементу свого наряду за раз. Акторка хотіла одягти додатковий одяг, щоб почуватися комфортніше, коли зніматиме останню річ. Однак режисер, ім’я якого не вона не назвала, наполягав на тому, що спідню білизну має бути видно.

«Режисер сказав: «Ні, мені потрібно побачити її спідню білизну. Інакше навіщо хтось прийде дивитися цей фільм?» – розповіла акторка.

Вона також зазначила, що режисер звертався не до неї, а до стиліста, який стояв поруч. «Це був такий дегуманний момент, – сказала акторка. – У мене було таке відчуття, ніби мене можна тільки використовувати».

Невдовзі після цього випадку Чопра покинула зніматися у фільмі й повернула продакшену гроші. «Я просто не могла дивитися на нього (режисера – ред.) щодня», – сказала вона.

Раніше Пріянка Чопра також розповідала, що вперше за 22 роки отримала рівну оплату з чоловіком.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.