Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниВокаліста Rammstein звинуватили у вербуванні фанаток для сексу

Гурт відреагував на звинувачення

Кілька людей, які відвідували концерти німецького гурту Rammstein, розповіли про систему, за якою молодих фанаток вебують для сексу із солістом гурту Тіллем Ліндеманном. Про це пише The Guardian.

Перші подібні звинувачення на адресу Ліндеманна пролунали 25 травня. Тоді дівчина, на ім’я Шелбі Лінн, розповіла, як на вечірці після виступу гурту у Вільнюсі її відвели до Ліндеманна, щоб вона зайнялася з ним сексом. За словами Лінн, співак гнівно відреагував на її відмову від сексу.

Також незабаром після вечірки дівчина поділилася у Twitter світлинами свого тіла, на яких видно синці. Вона розповіла, що не знає, звідки ці синці з’явилися, бо, як підозрювала дівчина, вона перебувала «під впливом чогось» і була «не в собі». Шелбі Лінн припускала, що алкоголь, який був на вечірці, містив наркотичні речовини. Утім аналіз сечі не виявив жодних ознак наркотиків у її організмі.

Згодом Шелбі Лінн наголосила, що Ліндеманн не торкався її й не намагався зґвалтувати. Про цей випадок повідомили в поліцію, однак рішення про відкриття кримінального розслідування ще не ухвалювали.

З того часу в німецьких ЗМІ з'явилося кілька історій, у яких ідеться про подібні випадки, коли фанаток примушували до сексу з фронтменом Rammstein. Сам гурт раніше заперечив слова Шелбі Лінн, але повідомив, що загалом ставиться до звинувачень на адресу Ліндеманна «надзвичайно серйозно» й попросив своїх шанувальників утриматися від суджень про жінок, які висловилися.

Як пише The Guardian, після звинувачень на адресу Ліндеманна організатори чотириденного виступу Rammstein у Мюнхені, який починається в середу, заявили, що на концертах не буде «нульового ряду» для обраних шанувальників, а після виступу не буде афтепаті.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.