Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Барбі» встановив рекорд в українському прокаті

Стрічка обійшла попереднього лідера українського прокату – «Аватар: Шлях води»

Фільм «Барбі» встановив рекорд в українському прокаті, зібравши понад 33 мільйони гривень. Із 19 по 23 липня стрічку в кінотеатрах переглянули 226 757 глядачів, повідомив «24 канал» із посиланням на інформацію дистриб’ютора Kinomania LLC.

«Барбі» обійшла попереднього лідера українського прокату – «Аватар: Шлях води» Джеймса Кемерона. Фільм зібрав 25,8 мільйона гривень.

«Барбі» також побила світовий рекорд: стрічка за перший вікенд заробила понад 300 мільйонів доларів. Із них 155 мільйонів доларів у США й Канаді, а 182 мільйони доларів – на міжнародному ринку.

«"Барбі" став фільмом, що піймав дух часу. Це справжній ажіотаж, а не штучний. Глядачі створюють його самі», – сказав Девід Ґросс, керівник консалтингової компанії Franchise Entertainment Research, яка займається дослідженням кіноіндустрії.

Прем’єра «Барбі» відбулася 21 липня. Фільм розповідає про ляльку Барбі, яка разом із Кеном вирушає з ідеального Барбіленду в реальний світ людей, де стикається з випробуваннями й труднощами.

Режисерка Ґрета Ґервіґ раніше поділилася, що відмовилася вирізати одну зі сцен у фільмі, яка не рухала сюжет, однак, за словами режисерки, була «серцем фільму».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.