Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЗвинувачення проти Lizzo: ще шестеро людей поскаржилися на домагання й затримку гонорарів

Деякі зі скарг можуть бути позовними

Адвокати трьох колишніх танцівників Lizzo, які першими поскаржилися на співачку, повідомили, що розглядають нові скарги. Про це пише NBC News.

Адвокат Рон Замбрано сказав, що його фірма перевіряє нові скарги проти співачки від принаймні шести людей. Серед них – ті, хто гастролював зі співачкою, зокрема танцівники, а також учасники її реаліті-шоу Lizzo's Watch Out for the Big Grrrls.

За словами Замбрано, нові звинувачення стосуються створення «сексуально напруженого середовища» й затримки гонорарів. Адвокат додав, що серед переглянутих скарг деякі можуть бути позовними, але «про ще говорити зарано».

Нові звинувачення у свій бік Lizzo не коментувала

Про що йдеться

На початку серпня троє колишніх танцівників із команди Lizzo подали до суду на співачку, її продюсерську компанію й очільницю танцювальної команди Ширлін Квіглі. Їх звинувачують у сприянні сексуальним домаганням і створенні ворожого робочого середовища через бодішеймінг і дискримінацію. 

У позові йдеться, що танцівників «змушували терпіти сексуально принизливу поведінку» й «примушували до участі в тривожних секс-шоу» в період між 2021 і 2023 роками. Окрім того, позивачки стверджують, що стикалися з расовою дискримінацією під час роботи з Lizzo.

Позивачів підтримала колишня танцівниця Lizzo Кортні Голлінквест (вона працювала з нею у 2020 році), а також колишня креативна директорка Lizzo Квін Вілсон (покинула команду у 2023 році). Обидві сказали, що мали подібний негативний досвід під час роботи з Lizzo.

Окрім того, режисерка Софія Налі Еллісон заявила, що відмовилася працювати над документальним фільмом про Lizzo за два тижні після початку роботи. Режисерка розповіла, що зазнала зневажливого ставлення до себе й заявила, що Lizzo «зарозуміла, егоцентрична й недобра».

Відповідь Lizzo

Співачка відреагувала на звинувачення лише за кілька днів. На своїй сторінці в Instagram вона написала: «Зазвичай я не відповідаю на неправдиві звинувачення, але цього разу вони були надзвичайно неймовірними й обурливими, щоб не відреагувати».

Lizzo стверджує, що ніколи не прагнула створювати некомфортні умови для когось і що вона не дозволить звинуваченням проти себе перекреслити ту «хорошу роботу», яку вона зробила.

На бік співачки стала Бейонсе, а також співачка Ґраймз.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.