Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниДивіться трейлер фільму «Назавжди-назавжди», який цьогоріч покажуть на Венеційському фестивалі

Події у фільмі розгортаються наприкінці 90-х і зображають підліткове кохання

Pluto Film опублікували трейлер фільму «Назавжди-назавжди» режисерки Анни Бурячкової. Світова прем’єра фільму відбудеться 8 вересня на Венеційському кінофестивалі. Стрічка змагатиметься в спеціальній програмі Orizzonti Extra.

Події у фільмі розгортаються в Києві наприкінці 90-х років і зображають підліткове кохання. За словами режисерки, це історія про розгублених підлітків із типовими проблемами цього віку, але зважаючи ще й на історичні обставини після розвалу СРСР.

«Це тривожний портрет молодих і бунтівних людей, які шукають кохання, досліджують свою сексуальність і грають одне з одним у жорстокі ігри, у яких ніколи не буває переможців», – ідеться в описі до трейлера. 

«Назавжди-назавжди» – дебют Анни Бурячкової в ігровому кіно. Фільм створений у копродукції України й Нідерландів. Бурячкова також працює над зйомкою реклам і музичних кліпів. Зокрема, вона зрежисерувала кліп на пісню «Герої вмирають» співачки СТАСІК.

Венеційський міжнародний кінофестиваль – найстаріший кінофестиваль у світі, заснований 1932 року за ініціативи Беніто Муссоліні. У 2023 році відбуватиметься з 30 серпня до 9 вересня. 

Цього року на фестивалі, окрім стрічки Анни Бурячкової, покажуть фільм «Тіні забутих предків» Сергія Параджанова в програмі Venice Classics. Також у межах кінофестивалю проведуть «Український день».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.