Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниПерсі Гайнс Вайт може не з’явитися в другому сезоні «Венздей» через звинувачення в насильстві

Раніше актор назвав усі чутки проти себе не правдивими

Актор Персі Гайнс Вайт, який зіграв Ксав’є Торпа в серіалі «Венздей», може не повернутися до своєї ролі в другому сезоні через звинувачення в сексуальному насильстві. Про це пише видання Daily Mail із посиланням на людей із близького оточення родини актора.

Джерела заявили виданню, що звинувачення проти Персі не правдиві, а сам він «чудовий молодий чоловік».

«Для Netflix вигнати його з серіалу – це ганьба. Це були просто неправдиві чутки. Це просто не правильно, – цитує видання інсайдера. – З Персі все буде добре. Люди в бізнесі знають його характер і талант. Netflix і серіалу «Венздей» повинно бути соромно за те, що вони поставилися до нього так несправедливо».

Про що йдеться

У січні 2023 року користувачка під ніком @milkievich звинуватила Персі Гайнс Вайта в сексуальному насильстві. Пізніше дівчина видалила пост. Згодом у Twitter почав ширитися хештег #cancelpercy, під яким дівчата розповідали про пережитий досвід сексуального насильства з боку Гайнса. 

Деякі з них повідомили, що актор влаштовував вечірки, на яких споював дівчат, щоб схилити їх до сексу, надсилав їм оголені фотографії й знущався з них. Як вони повідомляють, випадки трапилися, коли Гайнс навчався в Торонто.

На звинувачення Персі Гайнс Вайт відреагував у червні. Він назвав це «кампанією дезінформації» проти нього. Актор наголосив, що всі чутки про нього не правдиві. Він також закликав припинити переслідування його родини, друзів і колег.

«Венздей» – американський комедійний серіал у жанрі жахів, який розповідає про персонажку Венздей Аддамс із родини Аддамсів. Головну роль зіграла Дженна Ортега. Премʼєра серіалу на Netflix відбулася 23 листопада 2022, його продовжили на другий сезон.

У Netflix повідомили, що через страйки, які зараз охопили Голлівуд, рішення щодо кастингу для другого сезону ще не ухвалювали. Дата виходу продовження «Венздей» також остаточно не відома через страйк акторів і сценаристів.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.