Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниСоліст The Smiths Морріссі відреагував на «образливу» пародію в «Сімпсонах»

Його зобразили як вигаданого друга Лізи

Стівен Морріссі відреагував на свою пародію в «Сімпсонах», назвавши шоу болісним і расистським. В епізоді Panic on the Streets of Springfield його зобразили як повного чоловіка з антимігрантськими поглядами. Про це пишуть The Guardian.

У цьому епізоді Ліза Сімпсон стає фанаткою вигаданого гурту Snuffs і знайомиться з її фронтменом Квіллоубі, якого озвучив Бенедикт Камбербетч. Соліста зобразили як молодого депресивного британського співака 1980-х років. Потім виявляється, що Квіллоубі – це плід уяви Лізи. Тоді співак перетворюється на повного чоловіка з антимігрантськими поглядами.

Через кілька годин після прем’єри серії на сторінці Морріссі у Facebook з’явився пост авторства його менеджера Пітера Каціса. У заяві шоу назвали «образливим і расистським».

«Дивно, наскільки гіршим став сценарій «Сімпсонів». Сміятися над чимось – це одне [...] Але коли опускаються так низько, показуючи персонажа Морріссі з животом, висячим під сорочкою (хоча він ніколи не виглядав так протягом своєї кар’єри), треба задуматися, хто тут справжня шкідлива, расистська група. Навіть гірше: звинувачувати персонажа Морріссі в расизмі, не вказуючи на конкретні випадки, нічого не має сенсу. Це лише ображає артиста», – ідеться у заяві.

Surprising what a “turn for the worst" the writing for The Simpson’s tv show has taken in recent years. Sadly, The...

Опубликовано Morrissey Official Воскресенье, 18 апреля 2021 г.

Як пишуть The Guardian, Морріссі постійно заперечував звинувачення в расизмі. Проте в минулому були випадки, коли він, зокрема, називав китайців «підвидом», посилаючись на їхнє поводження з тваринами, халяльне м’ясо – «злом», а також казав, що мер Лондона Садік Хан «не може говорити належним чином».

До цього автор епізоду Тім Лонг наголосив, що Квіллоубі є оригінальним персонажем серіалу і не повністю заснований на Моріссі.

Раніше ми розповідали, що актор Генк Азарія вибачився за озвучування індійського персонажа Апу в «Сімпсонах».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.