Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниТайкі Вайтіті видалив сцени з Армі Хаммером у фільмі «Наступний гол – переможний»

Після звинувачень актора в сексуальному насильстві

Режисер Тайкі Вайтіті («Кролик Джоджо») видалив усі сцени з Армі Хаммером у фільмі Next Goal Wins («Наступний гол – переможний») після звинувачень актора в сексуальному насильстві. Про це повідомляє NME.

Режисер перезняв усі сцени за участю Хаммера. Його замінив Вілл Арнетт («Кінь БоДжек»), який зіграв керівника футбольної федерації Американського Самоа. Також серед касту стрічки – Майкл Фассбендер, Елізабет Мосс та інші.

Фільм Next Goal Wins заснований на однойменному британському документальному фільмі 2014 року про те, як збірна Американського Самоа з футболу та тренер Томас Ронген намагалися повернути свої статки та стати кваліфікаційною командою чемпіонату світу.

У січні 2021 року анонімний інстаграм-акаунт опублікував скриншоти повідомлень Хаммера кільком жінкам. У них актор описував свої сексуальні фантазії й писав, що він «стовідсотковий канібал». У лютому агенція WME оголосила про припинення співпраці з актором.

У березні Хаммера звинуватили у зґвалтуванні. Постраждала на ім’я Еффі стверджувала, що у 2017 році Хаммер жорстоко ґвалтував її протягом кількох годин. Сам актор заперечив усі звинувачення й заявив, що їхні стосунки були взаємні.

Улітку стало відомо, що Хаммер записався на реабілітаційну програму, де працюють із проблемами щодо наркотичної, алкогольної та секс-залежностей.

Фото: Flickr

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.