Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ВішлістКнига «Інший світ» про шанування жіночого тіла у всіх його варіаціях

Книга «Інший світ» про шанування жіночого тіла у всіх його варіаціях — Вішліст на Wonderzine

Колекція світлин, які показують незалежне від чоловічого погляду жіноче тіло

РОЗПОВІДАЄМО про цікаві, корисні, красиві, дивні або розумні речі, які хочеться негайно купити.

«Інший світ» – дебютна книга моделі й художниці Шає Детар. Вона представляє альтернативну реальність, у якій відкрито шанується краса оголених жіночих тіл.

Книга містить колекцію світлин, створених за допомогою модернізованої техніки ручного розпису, популярної у XIX столітті. Детар показує жіноче тіло так, як би на нього мали дивилися самі жінки, якби явище male gaze не було таким поширеним у світі.

«"Інший світ", безперечно, віддзеркалює нашу власну реальність, у якій визнання й прийняття природної краси перетворюється на широко розповсюджений культурний рух», – так описують книгу.

Головні героїні світлин перебувають серед дикої природи, звільнені від суспільних умовностей і здатні спокійно насолоджуватися силою й водночас крихкістю власних тіл.

«У різних позах цих тіл – згорблених, викривлених, гордо випростаних чи розслаблених – відчувається чуттєве святкування тілесної реальності. Фарби використовуються, щоб підкреслити ці відмінності й водночас показати, що жіночі тіла незалежно від їхньої «бажаності» чи відповідності загальноприйнятим ідеалам краси, мають абсолютну валідність існування, незалежну від чоловічого погляду», – ідеться в передмові до книги.

Замовити книгу можна за посиланням.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.