Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ВішлістПідсвічник трійник за мотивами розписів художниці Поліни Райко

Підсвічник трійник за мотивами розписів художниці Поліни Райко — Вішліст на Wonderzine

Частину коштів із продажів передадуть на потреби фонду Поліни Райко

РОЗПОВІДАЄМО про цікаві, корисні, красиві, дивні або розумні речі, які хочеться негайно купити.

₴ 2 500

grono

Підсвічник трійник «квіти Поліни» – частина нової колекції домашнього декору «Дорога до раю» від львівського бренда «Ґроно». Колекція створена за мотивами розписів української художниці Поліни Райко.

На початку червня будинок-музей художниці затопило внаслідок підриву росіянами Каховської ГЕС. Більшість робіт Райко зруйнувала вода.

«Коли ми в березні почали роботу над колекцією, то уявити не могли, що будинок Поліни Райко опиниться під тоннами води. Наслідки затоплення жахливі: будівля вистояла, проте більшість фресок втрачено, вдалося зберегти близько 30–40% розписів художниці. Критично важливо привернути увагу громадськості до проблеми знищення культурної спадщини України під час війни та не дати окупантам забрати у нас право на чітко виражену ідентичність», – наголосила команда бренда.

Окрім підсвічників, до колекції ввійшли й скатертини. Придбати їх можна на сайті бренда або на сторінках у соцмережах. 15% від продажів усього текстилю й 10% від продажу свічників бренд спрямовує на потреби фонду Поліни Райко.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.