Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СпортДо закладок: тренування для людей з інвалідністю від BetterMe

Здоровий спосіб життя доступний для кожного

BetterMe – компанія, що розробляє мобільні застосунки для здорового способу життя. До Всесвітнього дня поінформованості про глобальний доступ BetterMe додали до застосунку BetterMe:Homeworkout & Diet тренування для людей з інвалідністю, які пересуваються на візках.

Під час реєстрації користувач має відповісти на запитання щодо власного стану здоров’я, звичок і харчування. Застосунок автоматично адаптується під людей з інвалідністю, якщо вказати про це в опитувальнику.

Після реєстрації відкривається доступ до силових і кардіотренувань та челенджів, розроблених і затверджених сертифікованими тренерами й реабілітологами.

Усім активним користувачам BetterMe пропонує ознайомчий контент, де вони більше дізнаються про те, як люди з інвалідністю можуть поліпшувати здоров’я за допомогою спортивних тренувань.

Ідею популяризації інклюзивності BetterMe втілили в мотиваційному ролику, присвяченому людям з інвалідністю. За допомогою відео компанія хоче показати, що інвалідність не заважає жити яскраво й бути щасливими.

Застосунок можна завантажити в AppStore і Google Play.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.