Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Здоров'яЗастосунок BetterMe: Health Coaching відкрив безкоштовний доступ до тренувань для українців

Тренування на будь-який рівень фізичної підготовки для дітей і дорослих

Компанія BetterMe надала безкоштовний доступ до свого застосунку для підтримки фізичного здоров’я BetterMe: Health Coaching для всіх українців.

Також на платформу додали новий розділ із руханкою для дітей дошкільного та шкільного віку. Матеріали для дітей надало Міністерство освіти та науки України.

«Спорт – це дієвий інструмент для нормалізації роботи гормональної системи й емоційного стану. Зараз кожному українцю, дорослому й дитині, необхідно подбати про своє здоров’я, щоб мати змогу й силу захищати країну та відновлювати її після перемоги. І наш застосунок, який відтепер доступний для всіх українців, допоможе це зробити», – поділилася засновниця BetterMe Вікторія Рєпа.

BetterMe Health Coaching містить персоналізовані програми тренувань, розраховані на будь-який рівень фізичної підготовки. Тренування включають різні види фітнесу, танців, прогулянки, йогу, бокс, пілатес, біг тощо. Є окремі тренування для людей на візках, користувачів похилого віку, вагітних, а відтепер і дітей.

Окрім цього, застосунок пропонує персоналізовані програми харчування з можливістю вибору типу дієти, калоражу тощо. Окремо розроблені програми харчування для людей із діабетом І та ІІ типу. Також доступні навчальні курси з основ правильного харчування.

BetterMe Health Coaching доступний на iOS та Android.

Нещодавно ще один продукт компанії BetterMe Mental для ментального здоров’я також зробили безкоштовним для українських користувачів.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.