Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

РівністьСлухайте аудіокурс «Прийміть своє різноманіття» про людей різної орієнтації та гендеру

З метою підтримки ментального здоров’я й розуміння одне одного

З нагоди прайд-місяця BetterMe та UKRAINEPRIDE створили аудіокурс для підтримки ментального здоров’я людей різних сексуальних орієнтацій і гендерних ідентичностей. Його запустили з метою об’єднати людей, допомагати приймати відмінності та комфортно співіснувати в суспільстві.

В аудіокурсі «LGBTQ+Me: Прийміть своє різноманіття» розробники зібрали особисті історії ЛГБТК+ людей. Учасники розказали про власний досвід камінг-ауту, дискримінацію, булінг і стереотипи, з котрими їм доводилося стикатися в соціумі. Історії представників ЛГБТК+ спільноти були доповнені розповідями людей гетеросексуальної орієнтації.

Психологи поділилися практичними порадами з прийняття своєї індивідуальності й налагодження діалогу з оточенням. Зокрема, у застосунку можна знайти інформацію, як спілкуватися з дітьми про гендер, як підтримати друга чи подругу, які наважилися на камінг-аут, як важливо належати до спільноти й формувати відчуття єдності.

Із роками погляди українців на рівноправ’я й толерантне ставлення до особистостей з різноманітними сексуальними орієнтаціями зазнають позитивних змін. Раніше ми писали, що з 2016 року в Україні в 1,5 рази скоротилася кількість людей, які негативно ставляться до ЛГБТ-спільноти.

Аудіокурс «Прийміть своє різноманіття» доступний українською й англійською в застосунку BetterMe: Mental Health на Google Play й App Store.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.