Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Життя«Укрзалізниця» відкрила продаж квитків у жіночі купе 

Наразі доступні чотири маршрути 

«Укрзалізниця» запустила продаж квитків у жіночі купе. Скористатися відповідною послугою можна буде з 30 червня за чотирма напрямками. Про це повідомляє пресслужба.

Зазначають, що послугу тестуватимуть упродовж кількох місяців, а збільшення потягів залежатиме від попиту й відгуків. Придбати такі квитки можна на потяги Дніпро – Трускавець, Київ – Кривий Ріг, Харків – Львів і Київ – Ужгород. Зробити це можна у мобільному застосунку «Укрзалізниці». Вартість проїзду в жіночих купе не відрізняється від звичайної.

У травні 2023 року «Укрзалізниця» оголосила про намір створити жіночі купе. Усе через те, що в соцмережах розвинулася дискусія про необхідність запровадження окремих купе для жінок. Це обґрунтовується тим, що багато жінок здебільшого не почуваються безпечно, коли подорожують в одному купе разом із чоловіками.

15 травня на сайті Кабінету Міністрів з’явилася петиція із закликом створити окремі вагони для жінок і чоловіків у потягах «Укрзалізниці», які перебувають у маршруті довше шести годин. Відповідний документ набрав необхідну кількість підписів.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.