Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Життя#FreeBritney: Брітні Спірс хоче змінити опікуна

Уже 12 років ним є батько співачки

Співачка Брітні Спірс хоче змінити опікуна, уже 12 років законним опікуном співачки є її батько Джеймі Спірс.

У поданому до Верховного Суду документі Брітні Спірс стверджує, що категорично проти того, щоб батько продовжив бути її опікуном. Брітні Спірс також просить, щоб її помічниця Джоді Монтгомері взяла на себе роль опікунки.

Співачка також виступає проти того, щоб батько продовжив контролювати її статки, і хоче відновити контроль над своїми фінансами. Для цього Брітні Спірс планує найняти довіреного фахівця, який виконуватиме цю роль.

Юристи Брітні Спірс вважають, що потрібно оскаржити та змінити умови опікунства, щоб вони відповідали потребам і бажанням самої Брітні.

З 2008 року опікуном Брітні Спірс є її батько: без його згоди співачка не може витрачати гроші, наймати юриста та навіть одружуватися. Офіційно Брітні перебуває в опікунстві до 22 серпня 2020 року, тоді суд буде вирішувати продовжувати його чи ні.

Прибутки Брітні Спірс становлять близько 59 мільйонів доларів, проте її батько фактично контролює статки співачки вже 12 років. Крім того, суд призначив йому щорічні виплати в розмірі 130 тисяч доларів з грошей Брітні Спірс за опікунство над нею.


Що відбувається з Брітні Спірс і чому фанати проти продовження опікунства над нею, читайте в статті Wonderzine Україна.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.