Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниВідео дня: кавер Святослава Вакарчука на You Are So Beautiful, присвячений Україні

Із кадрами України до повномасштабної війни

Лідер «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук записав кавер на хіт You Are So Beautiful. Музикант обіграв назву хіта й назвав кавер UA So Beautiful.

Відео покликане показати іноземцям, які не встигли побувати в Україні, наскільки гарною та мальовничою вона була до російського вторгнення.

«На жаль, зараз багато іноземців уперше бачать нашу країну в прямому ефірі на екранах своїх телевізорів, оскільки вона горить під російськими ракетними та бомбовими обстрілами. Ми хотіли показати світу прекрасну, мирну та приголомшливу Україну, яку ми так любимо й захищаємо щомиті. Це та Україна, яку ми матимемо після нашої перемоги», – ідеться в описі кліпу.

У відео використали фото та відео українських краєвидів, а також особисті ролики українців, які вони надсилали для створення кліпу. На них люди святкують весілля, народження дітей, гуляють рідними містами та проводять час із близькими. Вакарчук назвав відео зізнанням у коханні до України.

24 квітня на провідних українських телеканалах покажуть благодійний концерт «Океану Ельзи», що зіграють на станції київського метро «Золоті ворота».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.