Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниВ Ірпені окупанти на очах 17-річної дівчини зґвалтували її маму та молодшу сестру

Постраждала звернулася на гарячу лінію допомоги

На телефонну лінію психологічної допомоги звернулися дівчина 17 років і її бабуся. Вони розповіли, що в Ірпені троє російських окупантів на очах дівчини зґвалтували та вбили її маму та молодшу 15-річну сестру. Про це повідомила омбудсменка Людмила Денісова з дозволу постраждалої.

«Дівчина в стані психологічного шоку 4 дні жила з трупами в будинку. Після звільнення міста змогла доїхати до бабусі. Вона розповіла, що поки вбивали рідних, її тримали й не чіпали, «бо я потвора». Сказали «живи та передай іншим». З нею працюють наші психологи», – повідомила Денісова.

Омбудсменка розповіла, що більше 400 людей звернулися по психологічну допомогу від початку роботи спеціальної телефонної лінії, утвореної за підтримки ЮНІСЕФ. Денісова додала, що більшість звернень надходять щодо статевих злочинів, учинених військовими рф.

«Щодня з’являються нові свідчення жахливих статевих злочинів рашистів зі звільнених територій [...] На лінії працюють п’ять психологів, до яких уже долучаються психіатри», – розповіла омбудсменка.

Читайте підбірку Wonderzine Україна з платформами, де безкоштовно надають психологічну допомогу.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.