Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Допоможи нам». Командир морпіхів звернувся до Ілона Маска щодо евакуації захисників «Азовсталі»

Сергій Волина закликав допомогти в проведенні екстракції

Командир підрозділу 36-ї бригади морської піхоти України Сергій Волинський («Волина») звернувся до Ілона Маска з проханням допомогти українським захисникам евакуюватися з «Азовсталі» в Маріуполі.

Як відомо, американський бізнесмен Ілон Маск допомагає Україні з початку повномасштабної війни. Волина опублікував своє звернення у твітері.

«Ілон Маск, люди кажуть, ти був телепортований з іншої планети, щоб навчити людей вірити в неможливе. Наші планети знаходяться поряд, тому що я живий там, де практично неможливо вижити. Допоможи нам вийти з «Азовсталі» до країни-посередниці. Якщо не ти, то хто? Підкажи», – написав командир морпіхів.

Волина закликав людей допомогти поширити його звернення, щоб його побачив Маск.

«Говорять, що його завданням було надихнути людство, змусити повірити в неможливе. Він довів, що для нього не існує не вирішуваних завдань, що можливо все! Він ніколи не здається, як і ми! Нам потрібна підтримка надлюдини!» – додав командир морпіхів.

Раніше ми поговорили з жінками, які чекають своїх близьких з «Азовсталі». Вони розповіли про своїх героїв і героїнь, поділилися переживаннями й зізналися, що тримаються на вірі та сподіваються на диво, яке врятує їхніх найрідніших людей.

Розповісти друзям
1 коментарпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.