Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЕзра Міллер опублікували вибачення на тлі звинувачень у нестабільній поведінці

Актор повідомили, що має проблеми з психічним здоров’ям

Небінарний актор Езра Міллер вперше порушили мовчання на тлі проблем із законом і звинувачень у нестабільній поведінці. Про це пише The Guardian з посиланням на Variety.

У своїй заяві Міллер вибачилися за тривогу, яку вони могли викликати. «Пройшовши через період інтенсивної кризи, тепер я розумію, що маю складні проблеми з психічним здоров’ям, і починаю постійне лікування», – сказали Міллер.

Повідомляють, що поведінка Міллера протягом останніх 2 років затьмарила їхню роль Флеша у всесвіті супергероїв DC Comics.

«Я хочу вибачитися перед усіма, кого стривожила й засмутила моя поведінка в минулому. Я маю намір виконати необхідну роботу, щоб повернутися до здорового, безпечного й продуктивного етапу свого життя», – ідеться в заяві.

Раніше актора звинувачували в хуліганстві й агресивних діях, а також у крадіжці й грумінгу. Міллер має постати перед вищим судом восени.

Раніше ми писали, що звинувачення викликали занепокоєння у студії Warner Bros. Discovery. Джерело, близьке до студії, повідомило, що Warner Bros. підтримує рішення Міллера звернутися по професійну допомогу.

Фото: RYAN PFLUGER

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.