Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Я намагаюся полюбити себе». Лінда Євангеліста з’явилася на обкладинці Vogue

Це перша обкладинка моделі для фешн-видання після процедури

Лінда Євангеліста з’явилася на обкладинці вересневого номера британського Vogue. Це перша обкладинка моделі після її історії для People, де вона розповіла про свою невдалу косметичну процедуру.

В інтерв’ю Лінда розповіла про початок своєї кар’єри моделі і як завжди любила моду, а також про свій стан після неприємних наслідків косметичних процедур. У липні стало відомо, що Євангеліста врегулювала справу з компанією CoolSculpting, що провела її процедуру із «заморожування жиру».

«Якби я знала, що побічні ефекти можуть включати втрату засобів до існування, депресію й ненависть до себе, я не ризикнула б», – сказала Лінда.

У статті згадують, як моделі можуть відчувати тиск «зберегти» свою красу й фігуру попри час, дивлячись на свої минулі фотосесії. Для Євангелісти це стало однієї з причин, чому вона наважилася на процедуру. Однак модель отримала «зворотний результат». Та Євангеліста зауважила, що тримається завдяки підтримці родини та представників фешн-індустрії.

«Чи вилікувався я ментально? Зовсім ні. Але я дуже вдячна за підтримку, яку отримала від моїх друзів і представників галузі. Я так сумую за своєю роботою, але, чесно кажучи, що я можу зробити? Це буде непросто. Ви не побачите мене в купальнику, це точно. Мені буде важко знайти роботу без ретушування, стискання, заклеювання чи обману», – сказала Лінда.

На всіх фото для Vogue модель постала в закритому одязі. Вона поділилася, що наразі може працювати тільки в такому вигляді.

«Я намагаюся полюбити себе такою, яка я є. Але я вважаю, що на фото ми можемо творити фантазії. Ми створюємо мрії. Я вважаю, що це дозволено. Крім того, усе те, що викликає в мене невпевненість, враховане на цих фото, тому я маю змогу робити те, що люблю», – поділилася Євангеліста.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.