Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниАлеку Болдвіну загрожує кримінальна відповідальність через загибель Галини Гатчинс

Його можуть звинуватити у вбивстві української операторки

Голлівудського актора Алека Болдвіна можуть притягнути до кримінальної відповідальності через загибель Галини Гатчинз. Про це повідомляє «Суспільне» з посиланням на видання TMZ.

Окружна прокурорка Мері Кармак-Олтвіс минулого тижня подала екстрений запит до Ради фінансів Нью-Мексико з проханням надати додаткові кошти, щоби мати можливість порушити чотири кримінальні справи, які можуть виникнути внаслідок розслідування смерті Галини Гатчинс. На розгляд справи прокуратура просила 635 тисяч доларів.

В офісі прокурора зазначають, що «одним із можливих обвинувачених є відомий кіноактор Алек Болдвін». Поки незрозуміло, які звинувачення можуть висунути актору. Прокуратура повідомила місцевим ЗМІ, що вона розглядає всі статути про вбивства, а також статути про зброю відповідно до кримінального кодексу Нью-Мексико.

Раніше судово-медична експертиза ФБР встановила, що пістолет Алека Болдвіна не міг вистрелити в українську операторку Галину Гатчинс на зйомках фільму «Іржа» у 2021 році без натискання на спусковий гачок.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.