Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниПістолет, від якого загинула операторка Галина Гатчинс, не міг вистрелити випадково – ФБР

Алек Болдвін стверджував, що не натискав на гачок пістолета

Судово-медична експертиза ФБР встановила, що пістолет Алека Болдвіна не міг вистрелити в українську операторку Галину Гатчинс на зйомках фільму «Іржа» у 2021 році без натискання на спусковий гачок. Про це повідомляє ABC News із посиланням на звіт судово-медичної експертизи ФБР.

Тестування на випадковий постріл показало, що револьвер не міг вистрілити під час зведення наполовину чи на чверть, а також за повного зведення без натискання на спусковий гачок. Водночас робочі компоненти були цілі й функціональні.

Наприкінці 2021 року Болдвін заявив, що вважав, що пістолет заряджений холостими патронами, і стверджував, що не натискав на спусковий гачок, коли стався постріл.

Слідство кваліфікувало смерть Галини Гатчинс як нещасний випадок. «Огляд наявних звітів правоохоронних органів не виявив переконливих доказів того, що вогнепальна зброя була навмисно заряджена бойовими патронами на знімальному майданчику. На підставі всієї доступної інформації, включаючи відсутність явного наміру заподіяти шкоду або смерть, спосіб смерті найкраще класифікувати як нещасний випадок», – ідеться у звіті.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.