Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниInstagram назавжди видалив обліковий запис Pornhub

Через порушення принципів спільноти

Instagram назавжди видалив обліковий запис Pornhub через неодноразові порушення принципів спільноти. Про це повідомляє TechCrunch.

Перед остаточною забороною Instagram тимчасово видалив офіційний обліковий запис Pornhub через тиск активістів.

«Ми знаємо, що бувають випадки, коли люди можуть захотіти поділитися зображеннями оголеного тіла, які мають художній або творчий характер, але через низку причин ми не дозволяємо показувати оголене тіло в Instagram», – прокоментували рішення в Instagram.

Також Instagram забороняє вербувати порноакторів на платформі, що могло бути причетним до Pornhub. Відомо, що раніше генеральний директор Національного центру з сексуальної експлуатації (NCOSE) Доун Гокінс повідомив, що Pornhub «прямо пропагував порнографію» й показував відео на кшталт «Наступна ціль у кар’єрі», які заохочували людей ставати порноакторами.

Водночас Pornhub звернувся до Meta та Instagram у відкритому листі й заявив, що дотримання Instagram правил платформи є «непрозорим, дискримінаційним і лицемірним». У листі стверджується, що представники секс-індустрії були обережними, щоб не порушувати правил спільноти.

«Нерозважлива й дискримінаційна поведінка Instagram завдає шкоди засобам існування незалежних творців», – ідеться у зверненні.

В Instagram на лист не відреагували.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.