Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниM&M's тимчасово відмовиться від маскотів у рекламі

Після того, як оновлені персонажі бренду викликали негативну реакцію

M&M's прибере з реклами своїх маскотів на невизначений час. Про це повідомили на сторінці бренда у Twitter.

«Торік ми внесли деякі зміни до наших улюблених персонажів. Ми не були впевнені, що хтось навіть помітить це. І ми точно не думали, що це розлетиться в інтернеті. Зараз ми розуміємо – навіть взуття цукерок може роз'єднувати людей», – ідеться в заяві бренда.

Замість маскотів у новому рекламному ролику зніметься комедіантка Майя Рудольф. «Ми впевнені, що пані Рудольф відстоюватиме силу веселощів, щоб створити світ, де кожен відчуватиме свою належність», – зазначили в M&M's.

У січні 2022 року бренд показав оновлені версії своїх персонажів. Їхні руки й ноги перефарбували в нейтральний білий колір, а також змінили взуття. Тепер Зелена замість високих чобітків носить кросівки, а Коричневій змінили підбори на туфлях.

За словами віцепрезидентки M&M's Джейн Хванг, жіночі маскоти об’єднуватимуться як «сила, яка підтримує жінок, що разом кидає світло, а не тінь». Також чоловічим маскотам змінили характер і передісторію, щоб зробити їх більш інклюзивними.

Оновлених персонажів розкритикували, особливо рішення змінити взуття Зеленій. Петиція про те, щоб повернути «сексуальну» Зелену набрала понад 20 тисяч підписів, пише CNN. А на The Washington Post вийшла колонка, у якій розкритикували спроби M&M's зробити маскотів більш інклюзивними.

«Якщо ви хочете зробити чоловіка прогресивнішим, ви коригуєте його особистість. Якщо ви хочете оновити жінку, напевно, ви даруєте їй нові туфлі», – ідеться в колонці.

Джейн Хванг повідомила, що реакція на зміну персонажки приголомшила їх. «Тепер ми точно знаємо, що M&M'S є іконою культури», – сказала вона, додавши, що попри критику зовнішність Зеленої змінювати не будуть.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.