Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУ Києві група молодиків влаштовує вечірки, на яких споюють і ґвалтують дівчат

Кадри насильства поширюють у соцмережах

У Києві група 20-річних хлопців влаштовує вечірки, на яких накачують дівчат алкоголем і наркотиками, а тоді ґвалтують їх і знімають це на відео. Кадри насильства поширюють у соціальних мережах і закритих Telegram-каналах.

Про це повідомила журналістка й громадська діячка Ярослава Кравченко у своєму Facebook. За її словами, заяв від потерпілих дівчат немає, тому їхні особи не ідентифіковані.

Після того, як історія набула розголосу в соцмережах, один із хлопців-організаторів вечірок відповів на звинувачення у своєму Instagram. Він заявив, що не збирається пояснювати свою позицію, адже аудиторія, яка за ним слідкує, «і так розуміє», для чого він це робить і «що насправді відбувається на вечірках». Хлопець також додав, що люди «не знають ситуацію повністю» й роблять «неправильні висновки».

Відео зі словами хлопця пошив Instagram-акаунт wom_stories.

Нацполіція вже проводить обшуки в організаторів вечірок. «Поліцейські вже встановили фігурантів і місця їхнього перебування. У межах розпочатого кримінального провадження проводяться необхідні слідчі й розшукові заходи у столиці та ще одному регіоні держави», – повідомили в нацполіції.

Раніше ми писали про чат-бот для постраждалих від сексуального насильства й запитували експертку про те, як говорити про досвід пережитого насильства.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.