Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниАрмі Гаммера звинуватили в сексуальному насильстві

Жінка стверджує, що знепритомніла, бо актор душив її під час статевого акту

Актора Армі Гаммера знову звинуватили в сексуальному насильстві. Як пише Rolling Stone, жінка, ім’я якої вони не називають, 1 лютого подала документи в окрузі Піткін, штату Колорадо, на видачу обмежувального заборонного припису.

Жінка повідомила, що минулого літа зустрічалася з Гаммером у Нью-Йорку й мала з ним сексуальні стосунки за згодою. Вони домовилися використовувати стоп-слово в разі, якщо «ситуація виходила з-під контролю». Проте, як стверджує жінка, Гаммер почав душити її під час сексу й не реагував на її прохання зупинитися, унаслідок чого вона зрештою знепритомніла. За словами жінки, під час нападу Гаммер був під впливом алкоголю, екстазі й кетаміну.

Вона зазначила, що 27 січня актор зв’язався з нею після того, як вони кілька місяців не спілкувалися, однак вона хотіла припинити будь-який контакт із ним.

Адвокат Гаммера, Ендрю Бреттлер, раніше заперечив звинувачення жінки. Він стверджував, що Гаммер не знає її і що актор може довести, що не був у Нью-Йорку в день, вказаний у заяві про видачу судового наказу.

Зазначається, що суддя відмовився видавати обмежувальний заборонний припис, оскільки ні жінка, ні Армі Гаммер не зʼявилися на судове слухання в Аспені, штат Колорадо. Суддя додав, що жінка може подати повторний позов, якщо захоче.

Армі Гаммера вперше звинуватили в сексуальному насильстві у 2021 році. Його відсторонили від роботи над багатьма проєктами, а впродовж останніх двох років актор працював продавцем на Кайманових островах і проводив час у реабілітаційному закладі.

В інтерв’ю для Air Mail актор зізнався, що був емоційно жорстоким у своїх стосунках і визнав дисбаланс влади. «Я втягував цих жінок у цей вихор подорожей, сексу, наркотиків і сильних емоцій; щойно закінчував з однією, то переходив до наступної жінки, залишаючи ту іншу жінку відчувати себе покинутою або використаною», – сказав він.

Фото: Wikimedia Commons

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.