Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниПеріс Гілтон розповіла, що Гарві Вайнштейн чіплявся до неї, коли їй було 19

Він намагався вломитися до неї в кабінку в жіночій вбиральні

Американська модель Періс Гілтон розповіла в інтервʼю Glamour UK, що мала неприємний інцидент із кінопродюсером Гарві Вайнштейном на Каннському кінофестивалі 2000 року, коли їй було всього 19 років.

Гілтон відвідувала щорічний гала-вечір amfAR, присвячений дослідженню СНІДу, який того року організовував Вайнштейн. Модель розповіла, що познайомилася з Вайнштейном за день до гала-вечора.

За її словами, Вайнштейн підійшов до неї, коли вона обідала з подругою, і запитав, чи хоче вона стати акторкою.

«І я відповіла: «Так, я дуже хочу знятися в кіно». Я була підлітком, тож він мене вразив. Я подумала: «Боже мій, Гарві Вайнштейн такий крутий!», а він відповів: «Що ж, нам треба зустрітися. Ти можеш піднятися до мене в номер і почитати сценарії». Але я так і не пішла, бо не хотіла», – згадує Гілтон.

Наступного дня Вайнштейн поводився з нею агресивно під час гала-вечора, стверджує Гілтон. Вона сказала, що кінопродюсер намагався вдертися до неї в кабінку в жіночій вбиральні з криками: «Хочеш бути зіркою?»

«Він намагався відчинити двері, бив молотком по дверях, стукав у них. А я не відчиняла, бо думала: «Я в кабінці, навіщо тобі сюди заходити?» Охорона забрала його, а він божеволів, кричав: «Це моя вечірка». Мене це налякало й ошелешило», – розповіла Гілтон.

Вона підтвердила Glamour UK, що знала чутки про поведінку Вайнштейна до зустрічі з ним у Каннах. Однак, за її словами, вона не хотіла розповідати про інцидент із ним, бо вважала Вайнштейна «дуже впливовим у Голлівуді й тим, кого всі боялися», а також не хотіла, щоб «люди злилися на неї». На думку Гілтон, їй однаково сказали б «не зважати» на те, що трапилося.

Говорячи через свого представника з окружної вʼязниці Лос-Анджелеса, Вайнштейн заявив, що «цього ніколи не було» і що він «ніколи не кричав на неї і ніколи не переслідував її».

«Періс Гілтон намагається потрапити в поточний цикл новин, використовуючи його імʼя з черговою творчою історією, – сказав прессекретар Вайнштейна в інтервʼю Variety. – Погано, що все це тепер можна стверджувати без доказів».

Нагадаємо, 24 лютого Гарві Вайнштейна засудили до 16 років увʼязнення за зґвалтування акторки в Лос-Анджелесі у 2013 році. Він уже відбуває 23-річний термін за ґратами.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.