Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Несуть загрозу». Всеукраїнська рада церков виступила проти цивільних партнерств

Рада вважає, що це несе загрозу для українського суспільства

Всеукраїнська рада церков і релігійних організацій виступила проти запровадження цивільних партнерств в Україні. Про це пише видання ZMINA з посиланням на заяву Ради.

Суперечки з’явилися на тлі реєстрації законопроєкту №9103, який дозволяє одностатевим і різностатевим парам зареєструвати партнерство.

У Раді церков зазначають, що ухвалення законопроєкту про цивільні партнерства ініціює можливість усиновлення дітей одностатевими парами. На думку Ради, це матиме негативні наслідки для формування особистості дітей і позбавить їх «природного права на виховання в повноцінній сім’ї».

Рада також вважає неприпустимими будь-які законодавчі ініціативи, які «несуть загрози як для інституту сім’ї, так і для ціннісних підвалин українського суспільства загалом, його моральних і духовних засад». Крім того, у Раді церков зазначили, що легалізація одностатевих реєстрованих партнерств не сприятиме подоланню демографічної кризи.

Нагадаємо, 14 березня у Верховній Раді України зареєстрували законопроєкт №9103 про цивільні партнерства для одностатевих і різностатевих пар. Таке партнерство не є шлюбом, воно лише надає партнерам статус близьких родичів.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.