Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниБерлінському дизайнеру хочуть заборонити робити фото в ліфті на підтримку України

На нього обіцяють подати до суду, якщо він не припинить фотографуватися в ліфті

Берлінському стилісту й дизайнеру Франку Пітеру Вільде хочуть заборонити робити світлини в ліфті на підтримку України. З лютого 2022 року Франк щодня публікує фото у своєму Instagram із креативними образами, які містять українські мотиви.

Як пише «Суспільне Культура», на дизайнера поскаржилися сусіди з його будинку, після чого адміністрація надіслала йому листа із забороною робити селфі в ліфті. «У листі зазначено, що адміністрації будинку «донесли», що я проводжу в ліфті відеозйомку, що є неправдою, і роблю фотографії, і вони хочуть мені повідомити, що це «не мій ліфт», – каже Франк.

Адміністрація будинку зазначила, що якщо Франк не припинить фотографуватися в ліфті, на нього подадуть до суду. Дизайнер сказав, що лист став для нього несподіванкою, оскільки, за його словами, він ніколи не блокував роботу ліфта й має добрі стосунки із сусідами.

«Я спробував спокійно поговорити з адміністрацією, але людина там узагалі не була налаштована на розмову. Мені сказали: знати нічого не знаю, я вам забороняю», – розповів Франк.

Він уже звернувся до адвоката, але все ще сподівається залагодити конфлікт.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.