Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниҐвінет Пелтроу визнали невинною в лижній аварії 2016 року. Вона отримала 1 долар компенсації

Акторка подякувала за «уважність під час розгляду цієї справи»

Голлівудську акторку Ґвінет Пелтроу визнали невинною в аварії на лижах, яка трапилася у 2016 році на лижному курорті в американському штаті Юта. Про це повідомляє BBC.

Пелтроу отримала один доллар компенсації – символічну суму, яку вона попросила, щоб показати, що «річ не в грошах». Акторка сказала, що задоволена результатом, і подякувала судді й восьми присяжним за «уважність під час розгляду цієї справи».

В інциденті визнали винним 76-річного окуліста Террі Сандерсона. Це він ще у 2019 році звинувачував Ґвінет Пелтроу в тому, що та врізалася в нього під час катання на лижах. Сандерсон стверджував, що в результаті зіткнення отримав перелом ребер і черепно-мозкову травму, а Пелтроу після аварії втекла, не надавши йому необхідну допомогу. Сандерсон вимагав 300 тисяч доларів компенсації.

Водночас сама акторка на суді стверджувала, що це Сандерсон врізався в неї ззаду, коли вона каталася на лижах зі своїми дітьми. Пелтроу також звинуватила Сандерсона в перебільшенні його травм і бажанні скористатися її багатством і славою.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.