Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниСуд узяв під варту ще одного організатора «п’яних вечірок» і збільшив розмір застави

Досудове розслідування в цій справі ще триває

Київський апеляційний суд узяв під варту ще одного організатора «п’яних вечірок» у Києві й збільшив розмір застави до 600 тисяч гривень. Про це повідомив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

22-річного уродженця Івано-Франківщини доставили в СІЗО. Його ім’я не називають. Досудове розслідування в цій справі ще триває.

Що відомо про цю справу

Наприкінці січня громадська діячка й журналістка Ярослава Кравченко на своїй Facebook-сторінці повідомила про так звані «п’яні вечірки», які група молодиків організовувала в Києві. На вечірки запрошували дівчат, яких накачували наркотичними речовинами й алкоголем. Потім хлопці знімали порноконтент і поширювали його в мережі.

1 лютого поліція прийшла з обшуками до організаторів «п’яних вечірок». Двом повідомили про підозру, а ще шестеро отримали повістки до військкомату. Ярослава Домбровського й Андрія Ярину, двох організаторів «пʼяних вечірок», 3 лютого відправили під варту без права застави. 28 березня суд продовжив запобіжний захід без внесення застави до 1 травня Андрію Ярині.

30 березня двоє інших підозрюваних учасників «п’яних вечірок» вийшли під заставу по 402 тисячі гривень кожен. Ярослава Домбровського підозрюють у розповсюдженні порнографічного контенту, а Олега Захарова – у сексуальному насильстві.

17 квітня Київський апеляційний суд знов узяв під варту одного з організаторів вечірок, а також збільшив розмір застави до 536 800 гривень.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.